Τι συμβαίνει με Δέλλα - Μαστροκώστα;

20.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν τον είχα τον Τραϊανό Δέλλα για τόσο...Καζανόβα τύπο, που τη μία γυναίκα θα γνώριζε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν τον είχα τον Τραϊανό Δέλλα για τόσο...Καζανόβα τύπο, που τη μία γυναίκα θα γνώριζε και την άλλη γυναίκα θα άφηνε. Δε λέω, μια χαρά παιδί, δυο μέτρα παλικάρι. Αλλά τέτοιο grand σουξέ στις γυναίκες; Ο γνωστός ποδοσφαιριστής άπαξ και χώρισε από τη σύζυγό του και «έσκασε μύτη» στην πιάτσα, όλος ο γυναικείος πληθυσμός ξεσηκώθηκε και τρέμετε Κώστα Σόμμερ, Αλέξη Γεωργούλη και...λοιποί συγγενείς!

Στην αρχή, οι φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την Ειρήνη Μερκούρη με την οποία γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και η φούντωση η φλόγα που ένιωσαν ήταν...ακαριαία. Ο φακός κάποιου παπαράτσι ποτέ δεν τους «συνέλαβε» επ’ αυτοφώρω, όμως, ο Δέλλας για ένα διάστημα πήγαινε συνέχεια στο μαγαζί που τραγουδάει η Μερκούρη. Κι εκεί, που λέγαμε για το νέο ζευγάρι, ο ποδοσφαιριστής σταμάτησε να πηγαίνει στο μαγαζί και το θέμα έμεινε εκεί.

Ώσπου, λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησαν νέες φήμες, που θέλουν τον Τραϊανό να βγαίνει με την Γωγώ Μαστροκώστα! Ω ναι. Κι εδώ όμως, δεν υπάρχει κάποιο ντοκουμέντο που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Πέρα από κάποια ζευγάρια μάτια που τους είδαν κάπου, σε κάποιες εξόδους, σε κάποιες τρυφερές στιγμές. Πάντως, για την ιστορία ο Δέλλας ήταν παντρεμένος με την Φιλιώ και το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου.