Τσακώθηκαν Ζήνα - Θεοφάνους!

20.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Θεοφάνους από την πρώτη στιγμή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Θεοφάνους από την πρώτη στιγμή έδειξε πως δεν θα πάει καλά. Η αοιδός και ο συνθέτης συνεργάστηκαν πέρυσι στον δίσκο «Νόημα», αλλά μέχρι να τελειώσει η δουλειά (που η αλήθεια «έσκισε» στις πωλήσεις) είδαν κι έπαθαν. Οι διαφωνίες και οι μικροτσακωμοί έδιναν κι έπαιρναν, αλλά κουτσά στραβά τελείωσαν...αγαπημένες (που θα έλεγε και ο Ψινάκης).

Λόγω της επιτυχίας, Ζήνα και Θεοφάνους είπαν να συνεργαστούν και φέτος, αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Γιαννιού και οι τσακωμοί επανήλθαν με το καλημέρα. Η Πέγκυ μετά του αγαπημένου της Γιώργου Λύρα πήγαν στο στούντιο του Θεοφάνους για να ακούσουν τρία τραγούδια που είχε γράψει για εκείνη. Το ζευγάρι με το που άκουσε τα δύο πρώτα, ξετρελάθηκε κι άρχισε τους «πανηγυρισμούς» καθώς έβλεπε την επιτυχία να έρχεται.

Δεν είχαν, όμως, την ίδια αντίδραση με το τρίτο, που δεν άρεσε και τόσο στην αοιδό. Εκείνη, είχε την...φαεινή ιδέα να πει τη γνώμη της στον συνθέτη, ο οποίος τσαντίστηκε τόσο πολύ με αποτέλεσμα να έρθει να «ανάψει» ένας τρικούβερτος καβγάς ανάμεσά τους. Μάταια, οι συνεργάτες τους (μαζί και ο Λύρας) προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος έκαναν πίσω κι έτσι η δεύτερη συνεργασία τους τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Ήδη, η Πέγκυ έχει ζητήσει από άλλους συνθέτες, όπως ο Γιώργος Μουκίδης να της γράψουν τραγούδια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]