Νέος έρωτας για τον Αρναούτογλου!

21.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Γρηγόρης για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς τον...έρωτα ξανατραβά! Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Γρηγόρης για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς τον...έρωτα ξανατραβά! Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος όπως φαίνεται είναι ξανά ερωτευμένος. Η εκλεκτή του Γρηγόρη δεν ανήκει στον χώρο της show biz, είναι νεαρή κοπέλα ετών 25 και μένει με τους γονείς της στην Πολιτεία. Κορίτσι από τα Βου Που βρήκε δηλαδή και όπως ακούγεται ο παρουσιαστής είναι αρκετά ενθουσιασμένος μαζί της.

Η σχέση τους είναι στις αρχές ακόμη, όμως ο φακός δαιμόνιου παπαράτσι τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές, να πίνουν τον καφέ τους. Έτσι, εδώ και δύο εβδομάδες ο Γρηγόρης και η αγνώστων στοιχείων αγαπημένη τους φιγουράρουν στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού. Ο ίδιος αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε και μεταξύ μας σιγά μην το κάνει. Εδώ, με τη Ράνια Θρασκιά που είχαν σχέση και δεν την είχαν επιβεβαιώσει ποτέ. Κι ας το χε ο κόσμος τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!

Και μια ο λόγος για τη Θρασκιά. Δημοσιεύματα τη θέλουν να μην είναι στα καλύτερά της μετά το χωρισμό της με τον Γρηγόρη και να την έχει πιάσει μια μελαγχολία. Μέχρι που λένε πως πριν λίγες μέρες πέρασε μοναχικά και μελαγχολικά γενέθλια. Σνιφ, σνιφ. Η καρδιά μου με έπιασε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]