Το καρφί του Θεοφάνους στον Ρέμο!

21.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν μου είπες ούτε ένα ευχαριστώ, που έγραψα δίσκο τρομερό; Πάρε λοιπόν την καρφάρα σου να έχεις να με θυμάσαι».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν μου είπες ούτε ένα ευχαριστώ, που έγραψα δίσκο τρομερό; Πάρε λοιπόν την καρφάρα σου να έχεις να με θυμάσαι». Τελικά, ο Γιώργος Θεοφάνους δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν, ακόμα και στον Αντώνη Ρέμο. Όσοι βρέθηκαν στα βραβεία της Κύπρου είχαν τη χαρά και την απόλαυση να βρεθούν μπροστά σε μία «συλλεκτική» σκηνή, όπου ο Θεοφάνους πέταξε σπέσιαλ καρφί στον Ρέμο, επειδή εκείνος προηγουμένως είχε ξεχάσει να τον ευχαριστήσει όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει ένα από τα πολλά βραβεία που κέρδισε.

«Συγχαρητήρια Αντώνη για το άλμπουμ της χρονιάς που έγραψες κι εγώ τραγούδησα» είπε ο συνθέτης και τα μάτια του πέταγαν σπίθες από τον εκνευρισμό που ένιωθε. Του Αντώνη, σαν άκουσε τη σπόντα, του κόπηκαν τα πόδια και πήγε ο έρμος ο αοιδός να τα μπαλώσει. «Με τον Γιώργο έχουμε μία κοινή πορεία εδώ και λίγα χρόνια, τον εκτιμώ και τον αγαπώ», αλλά που να μαλακώσει ο Θεοφάνους.

Δεν τον ευχαρίστησε όταν πριν είχε παραλάβει το βραβείο και ως φαίνεται είναι «ασυγχώρητο παραστράτημα». Γι αυτό και συνέχισε ακάθεκτος να πετάει τις σπόντες του, λέγοντας ακόμη πως δεν ξέρει αν θα συνεργαστούν ξανά άμεσα δισκογραφικά με τον Ρέμο ή κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον. Ο Αντώνης του έδωσε μία αγκαλιά, αλλά η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό το σκηνικό του χάλασε η διάθεση. Και να σκεφτείς ότι εκείνο το βράδυ ο αοιδός είχε τρελά κέφια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]