Η Μπάρμπα αδυνάτισε κι έγινε...αγνώριστη!

22.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πόσο έχεις αδυνατίσει Βάνα, Βάνα. Σε λίγες μέρες έμεινες μισή». Τρόμαξα να γνωρίσω την Βάνα Μπάρμπα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πόσο έχεις αδυνατίσει Βάνα, Βάνα. Σε λίγες μέρες έμεινες μισή». Τρόμαξα να γνωρίσω την Βάνα Μπάρμπα όταν την είδα να ποζάρει με καυτό μπικίνι στο εξώφυλλο του Down Town. Αδύνατη, ηλιοκαμένη, πιο νέα από ποτέ, μου πήρε μία ώρα να καταλάβω πως η φωτογράφηση είναι σημερινή και ουχί από την εποχή των καλλιστείων που η Βάνα βγήκε «Μις Γιάνγκ». Αφού επέμενα κι έλεγα πως αποκλείεται, πρέπει να πήραν τη φάτσα του τώρα και την κόλλησαν στο κορμί του τότε.

Για τέτοια διαφορά μιλάμε. Αλλά έτσι είναι. Άμα κάνεις δίαιτα κι ερωτεύεσαι έναν κατά πολύ μικρότερο σου, γίνεσαι σε χρόνο dt Βάνα Μπάρμπα και Ντέμι Μουρ (η καλύτερη διδάξασα τεκνατζού)! Η Μπάρμπα, λοιπόν, όπως εξομολογήθηκε υπήρξε σφόδρα ερωτευμένη με έναν άνδρα, 14 χρόνια μικρότερό της, όμως η σχέση τους έληξε άδοξα, επειδή εκείνος της ζήτησε να του γνωρίσει τον τάδε. Η Βάνα με το που άκουσε αυτό, ξενέρωσε και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Τουλάχιστον πρόλαβε να ανανεωθεί και να χάσει κάποια κιλά.

Κιλά συνέχισε να χάνει και μετά, αφού αποφάσισε να κόψει τη μάσα (η λέξη δίαιτα δεν της αρέσει και την αγχώνει τα μάλα) με αποτέλεσμα να έρθει να γίνει αγνώριστη. Τώρα, η διάθεση της έχει ανέβει αρκετά και όπως εξομολογείται, θέλει να ερωτευτεί και γιατί όχι να παντρευτεί, αφού βαρέθηκε τη μοναξιά και να είναι ο...άνδρας του εαυτού της.