Ρέμος: Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα και σύζυγος!

22.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες ότι τον Σεπτέμβριο Αντώνης Ρέμος και Ζέτα Μακρυπούλια θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οργιάζουν. Ωστόσο, οι ίδιοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες ότι τον Σεπτέμβριο, Αντώνης Ρέμος και Ζέτα Μακρυπούλια θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οργιάζουν. Ωστόσο, οι ίδιοι σφυρίζουν αδιάφορα και στην ερώτηση «πότε με το καλό θα φάμε κουφέτα», απαντούν: «Κουφέτα; Από πότε τρώγονται αυτά;». Το ζευγάρι, αν κι εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι μαζί, δημόσια δεν έχει παραδεχτεί την επανασύνδεση, οπότε μην περιμένεις να παραδεχτούν ότι θα παντρευτούν και κυρίως μην περιμένεις...το προσκλητήριο που σου’ πεσε απ τα χέρια, όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν ο Ρέμος να ντύνεται γαμπρός!

Αν και η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης, σε αντίθεση με τον πρώτο κύκλο της σχέσης τους, τώρα είναι πιο ομιλητικός και δεν έχει πρόβλημα ούτε να φιλήσει δημοσίως την Ζέτα, ούτε να παραδεχτεί πως είναι ιδανική για μητέρα και σύζυγος! Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ο αοιδός διαψεύδει τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, λέγοντας πως δεν προλαβαίνουν να βρεθούν λίγη ώρα μαζί, πόσο μάλιστα να κάνουν ετοιμασίες για γάμο.

Πάντως, ο Ρέμος μετά την επανασύνδεσή τους είναι μέσα στην τρελή χαρά και για του λόγου το αληθές στα βραβεία της Κύπρου, όπου βρέθηκε, χόρευε, τραγουδούσε και πείραζε τον κόσμο. Το, δε, κλου της βραδιάς ήταν η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή να σβήσει το κεράκι στη γενέθλια τούρτα του και φίλησε την Ζέτα στο στόμα, φέρνοντας την σε μία...ψιλό-αμηχανία! Καλά, ο κόσμος από κάτω που ψοφάει για κάτι τέτοια, ξέσπασε σε χειροκρότημα και πανηγυρισμούς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]