Διέψευσαν τις φήμες Ντιάζ - Τιμπερλέικ!

27.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρία χρόνια κρατάει ο δεσμός της Κάμερον Ντιάζ και του Τζάστιν Τιμπερλέικ και όλο αυτό το διάστημα δεν ξέρω ίσαμε πόσες φορές τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρία χρόνια κρατάει ο δεσμός της Κάμερον Ντιάζ και του Τζάστιν Τιμπερλέικ και όλο αυτό το διάστημα δεν ξέρω ίσαμε πόσες φορές τους έχουν παντρέψει και χωρίσει. Τις τελευταίες μέρες το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα ήθελε τον Τζάστιν να ζητάει από την καλή του να χωρίσουν, επειδή κουράστηκε από τη σχέση τους και θέλει να κάνει άλλα πράγματα.

«Ο Τζάστιν είναι νινί ακόμα δεν ξέρει πως αγαπούν και πως φιλούν στο στόμα» έλεγαν οι κακές γλώσσες, που ήθελαν τον τραγουδιστή να χωρίζει την καλή του, επειδή είναι μικρός ακόμη για σοβαρές δεσμεύσεις. Βλέπεις, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, η 31χρονη Κάμερον είναι σε φάση που θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Κάτι, που ο 25χρονος αγαπημένος της, μάλλον δεν συμμερίζεται, αφού αυτή τη στιγμή προέχει γι αυτόν η καριέρα του και κυρίως η παγκόσμια περιοδεία του που ξεκινά σύντομα και ουχί τα παντρολογήματα.

Κι εκεί που πήγαμε να πιστέψουμε πως τα δημοσιεύματα λένε μάλλον την αλήθεια, το ζεύγος έκανε δημόσια εμφάνιση, κλείνοντας την ιστορία εδώ. Κάμερον και Τζάστιν εθεάθησαν στο αεροδρόμιο να τσεκάρουν τα εισιτήρια τους για Ισπανία, όπου ο Τιμπερλέικ θα ξεκινήσει την τουρνέ του. Και ήταν μες στην καλή χαρά και τα μέλια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]