Αρναούτογλου: "Η Ράνια είναι τ΄άλλο μου μισό"!

27.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είσαι τ' άλλο μου μισό χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω. Την καρδιά μου την μισώ γιατί με άφησε να σε αφήσω». Σνιφ, σνιφ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είσαι τ' άλλο μου μισό χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω. Την καρδιά μου την μισώ γιατί με άφησε να σε αφήσω». Σνιφ, σνιφ. Τι δακρύβρεχτα λόγια. Τα κλάματα με πιάνουν, μαζί και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αν και φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του, δεν έχει ξεχάσει την Ράνια Θρασκιά. Έτσι, σε συνέντευξη του δήλωσε πως η Ράνια γι αυτόν είναι «Το άλλο του μισό. Η ζωή του όλη».

Κλαψ, κλαψ. Τι ωραία που τα λέει. Ή μήπως δεν τα λέει και τόσο; Αφού, στη συνέχεια εξήγησε πως επαγγελματικά η Ράνια είναι «άλλο του μισό, η ζωή του όλη». Κι εγώ που νόμιζα ότι επιτέλους αποφάσισε - έστω και τώρα που δεν είναι μαζί - να μιλήσει γι αυτήν τη σχέση - μυστήριο! Βλέπεις, η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν «ποια από τις δύο συμπαρουσιάστριές του, Θρασκιά ή Μαριέττα Χρουσαλά προτιμά» κι εκείνος εύκολα απάντησε την Ράνια.

Κι έδωσε την παραπάνω εξήγηση. Να σου πω. Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα, οπότε η Θρασκιά διαβάζοντας τη συνέντευξη του Γρηγόρη θα έπρεπε να ένιωσε κομμάτι καλά. Εξάλλου, την Κυριακή βρέθηκε στο πλατό του «Πολύ την Κυριακή», μιας και ήταν η τελευταία εκπομπή του Αρναούτογλου στο στούντιο.