Μικρούτσικος εναντίον Ψινάκη!

28.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Ανδρέα πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις, τα χω χαμένα, ανησυχώ για σένα». Πολύ με προβλημάτισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ανδρέα πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις, τα χω χαμένα, ανησυχώ για σένα». Πολύ με προβλημάτισε η τελευταία εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Ελένη Μενεγάκη, όπου για μία ώρα «στόλιζε» κανονικά τον Ηλία Ψινάκη. Ντιπ για ντιπ κουλό καθότι υποτίθεται πως με τον Ψινάκη είχαν τις καλύτερες σχέσεις και μαζί έκαναν διάφορες πλάκες, ενώ ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε στις βωμολοχίες.

Τώρα, όμως, λίγο πριν τον τελικό και για λόγους που μόνο η γκλάβα του Ανδρέα γνωρίζει, αυτός...αποκηρύττει τον Ηλία δηλώνοντας πως τον ενοχλεί η συμπεριφορά του και πως είναι ένας επιπόλαιος κριτής, που μπορεί να κάνει κακό στους παίκτες. Ντόινγκ. Μου φαίνεται πως πέρσι ψόφησε και φέτος του βρώμισε του Ανδρέα, ο οποίος δεν μπορεί να αντέξει τη φασαρία που κάνουν ο Ψινάκης και ο Μουρατίδης, όταν αυτός μιλάει.

Θες να είναι εκεί η «λύση του μυστηρίου»; Μήπως δεν βάσταξε ο ριαλιτο- Ανδρέας το γεγονός ότι στη φετινή επιτυχία του Dream Show μεγαλύτερο μερίδιο έχουν οι παίκτες και ο Ψινάκης και ουχί ο ίδιος; Μη σου πω ότι και κανείς δεν ασχολήθηκε με την πάρτη του! Όπως και να έχει το πράγμα, ο Μικρούτσικος έκανε μία αναίτια επίθεση (τα μαύρα γυαλιά που φορούσε, μπορείς να πεις ότι είναι η μοντέρνα εκδοχή της κουκούλας, που έκανε...θραύση στην Κατοχή), λέγοντας ακόμη ότι ο Ψινάκης μπορεί να κάνει κακό στον Μαρτάκη. Αχ Ανδρέα. Τέτοιο «δόσιμο» ούτε τα 10χρονα δεν κάνουν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]