Ξεκίνησε κόντρα Πλούταρχου - Ρέμου;

29.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία φορά είπε ο Γιάννης Πλούταρχος να μιλήσει για άλλους συναδέλφους του και πέτυχε διάνα ο αοιδός, αφού ο «τυχερός»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία φορά είπε ο Γιάννης Πλούταρχος να μιλήσει για άλλους συναδέλφους του και πέτυχε διάνα ο αοιδός, αφού ο «τυχερός» συνάδελφος με την πάρτη του οποίου ασχολήθηκε ο Πλούταρχος είναι ο Αντώνης Ρέμος! Είπες κάτι; Ο Γιάννης, πάντως, αρκετά ώστε να έρθουν να ξαναφουντώσουν σενάρια του παρελθόντος, περί κόντρας των δύο αοιδών. Η αρσενική έκδοση της κόντρας Βίσση - Βανδή.

Ο Πλούταρχος, λοιπόν, σε συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό αναφέρθηκε σε συνεργασίες συναδέλφων του και σε «πισώπλατα μαχαιρώματα». Είπε, δηλαδή, το «καλύτερο παιδί» πως μερικές συνεργασίες, όπως αυτή της Πρωτοψάλτη με τον Ρέμο πήγαιναν καλά και φαινόταν, σε αντίθεση με άλλες συνεργασίες, όπως αυτές των Ρέμου - Νταλάρα και Ρέμου - Χατζηγιάννη, όπου ο κόσμος έλεγε πολλά. Θυμάσαι τι έλεγε ο κόσμος για τις δύο τελευταίες, ότι τσακώνονταν, δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους κτλ, κτλ.

Η αλήθεια είναι, πως ο Πλούταρχος δεν είπε κάτι κακό. Ο άνθρωπος σχολίασε αυτά που έλεγε ο κόσμος και άκουγε ο ίδιος. Έλα, όμως, που λέγεται πως τα όσα είπε δεν άρεσαν καθόλου στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ενοχλήθηκε με τον συνάδελφό του. Σου λέει ο Αντώνης, αποφάσισε να μιλήσει για συναδέλφους του και βρήκε εμένα; Έλα μου ντε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]