Η Αμαλία νικήτρια του Dream Show!

30.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φοβήθηκε τόσο πολύ το μάτι μου με αυτά που είδε στον τελικό του Fame Story, που την επομένη κάθισα με ένα άγχος να δω τον τελικό του Dream
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φοβήθηκε τόσο πολύ το μάτι μου με αυτά που είδε στον τελικό του Fame Story, που την επομένη κάθισα με ένα άγχος να δω τον τελικό του Dream Show. Ευτυχώς, ο τελικός αυτός δεν είχε την βαρεμάρα του Fame, ούτε κράτησε πέντε ώρες. Καλά, άμα κρατούσε τόσο, ο Μικρούτσικος θα πάθαινε...αφυδάτωση με την τόση ακατάπαυστη φλυαρία που τον είχε πιάσει! Μεγάλη νικήτρια του παιγνιδιού αναδείχθηκε η Αμαλία προς μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη όλων, αφού είναι η πρώτη φορά που σε τέτοιο reality κερδίζει κάποιος με φωνή και όχι κάποιος δημοφιλής και άφωνος. Αν και στο συγκεκριμένο παιγνίδι, δεν υπήρξαν τέτοιοι.

Σε γενικές γραμμές ο τελικός ήταν καλός, όπου πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά και ουχί οι καθηγητές που περιμένουν έναν τελικό για να βγάλουν το ψώνιο από μέσα τους. Δε λέω κι εδώ, είχαν ετοιμάσει κάτι, αλλά απλά πράγματα. Τραγούδησαν, χόρεψαν και τίποτε παραπάνω. Ούτε σε τούρτες μπήκαν, ούτε...λύσσαξαν, ούτε την είδαν...τρελοί rock star. Όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν ο κλασικός...ριαλιτο-Ανδρέας! Όλη τη βραδιά τσίγκλαγε και πετούσε σπόντες στον Ηλία Ψινάκη για τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ ως κορυφαία ατάκα του αναγνωρίζω όταν είπε: «Ευχαριστούμε τον Ηλία που μας δάνεισε τον Μαρτάκη»!

Λόγω...υψηλού επιπέδου κριτικής επιτροπής και παικτών, είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Στον τελικό, όμως, πήρε το αίμα του πίσω. Για του λόγου το αληθές τραγούδησε δύο φορές το «Μου λείπεις εσύ», το έχει καθιερώσει να κλείνει τους τελικούς με τον εν λόγω τραγούδι, ενώ αγκάλιασε και φίλησε σύζυγο, πεθερά και γιο. Επίσης, έχει καθιερώσει τέτοιες στιγμές να δείχνει και την πλευρά του οικογενειάρχη. Άμα έχεις το reality στο αίμα σου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]