Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη!

03.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης μετά την παραίτηση του συζύγου της, ένα απλό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης μετά την παραίτηση του συζύγου της, ένα απλό «αντίο, καλό καλοκαίρι. Τα λέμε τον Σεπτέμβριο» θα ήταν πολύ...απλό και λίγο. Κάπως έτσι θα πρέπει να το σκέφτηκε και η Ελένη, η οποία, αφού ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο, πέταξε τη «φαρμακερή» της σπόντα. Εκεί που ευχαριστούσε όλους τους συνεργάτες της και τα τμήματα του Alpha για τη στήριξη που της έδωσαν, ευχαρίστησε προσωπικά τον Δημήτρη Κοντομηνά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε όταν ήρθε στο κανάλι και ο τελευταίος που θα μιλήσει».

Θα πρέπει να είσαι τα μάλα...καλοπροαίρετος και αθώο μυαλό για να μην καταλάβεις πως η σπόντα είχε ως στόχο τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, είναι ο υπ’ αριθμόν ένα υπεύθυνος για την «παραίτηση» Λάτσιου. Η Μενεγάκη, λένε πως τα έχει πάρει με τον Χατζηνικολάου με τον οποίο δεν θέλει να έχει καμία επαγγελματική επαφή και σχέση. Και η σπόντα που πέταξε, αυτό το μήνυμα πέρασε. Ότι, δηλαδή, τον παρακάμπτει.

Γενικά, στην τελευταία εκπομπή η Ελένη, με σπόντες και υπονοούμενα τοποθετήθηκε στο θέμα της παραίτησης του συζύγου της. Για να μην ξεχνάμε, όμως, και την «γατίσια» φύση μας, η Μενεγάκη με τον δικό της all time classic τρόπο, απευθύνθηκε στον σύζυγό της, λέγοντάς: «αντρούλη μου σου έρχομαι για να κάνουμε μεγάλης διάρκειας διακοπές»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]