" Μουσικό ΙΕΚ Ηλίας Ψινάκης"!

03.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι κεφάτος, ψωνίζει απ το Dream Show ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος με το που τελείωσε το εν λόγω παιγνίδι, αποφάσισε να αναλάβει επαγγελματικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι κεφάτος, ψωνίζει απ το Dream Show ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος με το που τελείωσε το εν λόγω παιγνίδι, αποφάσισε να αναλάβει επαγγελματικά τους περισσότερους από τους πρώην παίκτες. Πρώτα ανέλαβε τον Κώστα Μαρτάκη με την περίφημη «απαγωγή» του στο...κάστρο του Νέου Βουτζά και τώρα ήρθε η σειρά να κάνει το ίδιο με τους υπόλοιπους.

Αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα ακολουθηθούν οι ίδιες «διαδικασίες», με λιμουζίνες, φυγή από την πίσω πόρτα και τα λοιπά, καθότι ο Μαρτάκης είναι ο...φέρελπις Sakis Ρουβάς. Και ως φαίνεται, θα είναι και ο μόνος που απολαμβάνει το προνόμιο να μένει μαζί με τον Ψινάκη στο σπίτι του τελευταίου. Βλέπεις, από τη μέρα που ο νεαρός βγήκε από το παιγνίδι, ο Ηλίας τον πήρε μαζί του, του έχει παραχωρήσει σοφέρ και φρουρό, ενώ στο σπίτι του Νέου Βουτζά θα γίνει το «χτίσιμο» της εικόνας του.

Αν θα δοθεί τόση μεγάλη βαρύτητα για το «χτίσιμο» της εικόνας και των υπολοίπων, παραμένει άγνωστο. Πάντως, όπως δήλωσε ο Ψινάκης μεταξύ σοβαρού και αστείου, σκοπεύει να «απαγάγει» και τους είκοσι παίκτες του Dream και να τους αναλάβει προσωπικά. Βλέπω τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παθαίνει...πολλαπλά εγκεφαλικά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]