Μαστοράκης εναντίον Λαζόπουλου!

07.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήθελα να ήξερα που βρίσκουν την όρεξη καλοκαιριάτικα να τρέχουν σε δικηγόρους, δικαστήρια και να τρώγονται σαν το κοκόρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήθελα να ήξερα που βρίσκουν την όρεξη καλοκαιριάτικα να τρέχουν σε δικηγόρους, δικαστήρια και να τρώγονται σαν το κοκόρια. Ο λόγος για το Νίκο Μαστοράκη και τον Λάκη Λαζόπουλο, που αποτελούν τη νέα καλοκαιρινή κόντρα της τηλεόρασης. Τα δύο μέλη της μεγάλης οικογένειας του Alpha τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στα «μαχαίρια» κι αιτία είναι (τι άλλο;) η σάτιρα που κάνει από την εκπομπή του ο Λάκης προς τον Μαστοράκη.

Ο τελευταίος θεωρεί πως ο Λαζόπουλος τον προσβάλλει ως προσωπικότητα και ως επαγγελματία και για το λόγο αυτό ζήτησε κασέτες από το «Αλ Τσαντίρι Νιους», όπου αναφέρεται στο πρόσωπό του. Τις κασέτες αυτές θα τις δουν οι δικηγόροι του και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. Αν θα πάνε το θέμα δικαστικώς ή θα το αφήσουν να πάει στα κομμάτια. Ο Λάκης άμα πληροφορήθηκε τα καθέκαστα βγήκε από τη σατυρική του εκπομπή (που η αλήθεια είναι πως φέτος πολλές φορές μόνο σατυρική δεν ήταν) και δήλωσε πως θέλει την κασέτα από τα παιδιά του Πολυτεχνείου. Η γνωστή ιστορία από την επταετία, που όσα Super Bingo και Καλλιστεία να κάνει ο Μαστοράκης, αυτή δεν ξεχνιέται.

Πάντως, ο Μαστοράκης αρνείται πως έχει ξεσπάσει «εμφύλιος» στη μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια του Alpha. Τι κι αν η ιστορία με τις κασέτες μυρίζει από μακριά δικαστικές διαμάχες; Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δικηγόροι του θα αναλύσουν το περιεχόμενό τους με γνώμονα όχι τη θεαματική αντιμετώπιση ψυχοσωματικών φαινομένων, αλλά τους νόμους και τα δικαιώματα του. Όχι Γιάννης, Γιαννάκης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]