Οι "άνδρες" της Μάρως Λύτρα!

07.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελό σουξέ φαίνεται πως έχει τον τελευταίο καιρό η Μάρω Λύτρα, με τα περιοδικά να της χρεώνουν ο, τι ελεύθερο αρσενικό κυκλοφορεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελό σουξέ φαίνεται πως έχει τον τελευταίο καιρό η Μάρω Λύτρα, με τα περιοδικά να της χρεώνουν ο, τι ελεύθερο αρσενικό κυκλοφορεί στην πόλη μας. Από τον Χρήστο Δάντη μέχρι τον Ηλία Πανταζόπουλο, χωρίς να ξεχνάμε και τον all time classic Κώστα Καραφώτη. Πριν λίγο καιρό οι φήμες «οργίαζαν» πως η Μάρω και ο Δάντης είναι ζευγάρι και σφόδρα ερωτευμένοι.

Βέβαια, δεν τους ήρθε στα κουτουρού να βγάλουν ένα τέτοιο σενάριο. Οι δυο τους φέτος το καλοκαίρι κάνουν μαζί συναυλίες, είναι προσφάτως χωρισμένοι και γενικά ανάμεσά τους υπάρχει μία «χημεία». Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνες διέψευσαν τις φήμες και προτού προλάβει να «κοπάσει» ο θόρυβος για την εν λόγω σχέση, τσουπ «σκάει» νέα φήμη που θέλει την Μάρω ερωτευμένη με τον Πανταζόπουλο (πρώην της Μαρίνας Τσιντικίδου).

Με τον Ηλία η αοιδός βρέθηκε σε ένα πάρτι της Ναταλίας Γερμανού, ήρθαν κοντά κι έβγαλαν και μία φωτογραφία, όπου και οι δύο ήταν μες στο χαμόγελο. Και αυτή τη «σχέση» όμως η Λύτρα τη διέψευσε λέγοντας πως πρόκειται για μία απλή γνωριμία. Όσον αφορά, δε, τον Καραφώτη (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά επειδή πρόκειται για πολιτισμένα παιδιά, παραμένουν φίλοι. Το ενδεχόμενο, δε, να τα ξανά μανά φτιάξουν το αφήνουν ανοικτό.