"Έξω φρενών" η Μαστροκώστα!

11.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξω φρενών έγινε η Γωγώ Μαστροκώστα και ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε. Ο Χάρης Σιανίδης, ας πούμε, που προκάλεσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξω φρενών έγινε η Γωγώ Μαστροκώστα και ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε. Ο Χάρης Σιανίδης, ας πούμε, που προκάλεσε και τον εκνευρισμό της Γωγούς, μάλλον είδε τη φιλενάδα του και φοβήθηκε. Η Μαστροκώστα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει την επίδειξη μόδας του Σιανίδη, ενώ ως επίσημη «αιτία» για το ξέσπασμα της είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον ήχο.

Η παρουσιάστρια, που λίγες μέρες πριν παρουσίασε τον διαγωνισμό των Playmate και όσο να κάνει οι...απαιτήσεις της ως παρουσιάστρια έχουν ανέβει, με το που είδε τα προβλήματα εκνευρίστηκε τόσο πολύ, «στρίμωξε» στην γωνία τον Σιανίδη κι άρχισε να του τα σούρνει. Εκεί, βρέθηκε σαν τον μπάστακα η κάμερα του Star, με αποτέλεσμα να έρθει το αίμα της Γωγούς να ανέβει στο κεφάλι και να «χτυπήσει» κόκκινο. Κι όπως καταλαβαίνεις, μετά τα άκουσε ο «μπάστακας» ρεπόρτερ.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν πως η Γωγώ δεν τα πήρε λόγω ήχου, αλλά λόγω...Κατερίνας Κανονίδου, η οποία ήταν η συμπαρουσιάστριά της στο show. Απ’ ότι μπόρεσα να καταλάβω, η Μαστροκώστα περίμενε πως θα ήταν η μόνη παρουσιάστρια, οπότε καταλαβαίνεις ότι η παρουσία της Κανονίδου δεν ήταν και ο, τι πιο ευχάριστο! Άσε, που υπήρξαν και κάποιες μικρές ασυνεννοησίες μεταξύ τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]