Τι τρέχει με Θρασκιά - Δέλλα;

10.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ε, δεν είναι πράγματα αυτά με τον Τραϊανό Δέλλα. Όχι ότι φταίει ο άνθρωπος, αλλά από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ε, δεν είναι πράγματα αυτά με τον Τραϊανό Δέλλα. Όχι ότι φταίει ο άνθρωπος, αλλά από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί στην πιάτσα ως...ημί...εργένης (δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιό του), άρχισαν να του χρεώνουν τη μία μετά την άλλη σχέση. Ξεκίνησαν με την Ειρήνη Μερκούρη (αυτή η σχέση έπαιξε πολύ και θεωρείται σχεδόν σίγουρη) μετά για πολύ λίγο έπαιξε το σενάριο ότι βγαίνει με την Γωγώ Μαστροκώστα, για να έρθει τώρα να κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Δέλλας βγαίνει με την Ράνια Θρασκιά.

Βουίζει ο τόπος ότι οι δυο τους τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά και πολλοί είναι εκείνοι που τους έχουν «συλλάβει» σε διάφορες νυχτερινές εξόδους. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν έχουν δει κάτι το...ύποπτο, αφού είναι πολύ τυπικοί μεταξύ τους. Ο Δέλλας μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί σε καμία από όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν.

Και τι να πει άλλωστε ο άνθρωπος; Άσε, που άμα διέψευδε ή επιβεβαίωνε κάθε φορά που ακούγαμε για μία σχέση του, θα έπρεπε να είχε καθημερινή στήλη στης Λαμπίρη. «Τα νέα του Δέλλα». Μιλάμε για τρελά νούμερα. Πάντως, η Θρασκιά τοποθετήθηκε επί του θέματος δηλώνοντας ότι δεν την αφορά τι λέγεται γι αυτήν. Γιατί αφορά εμάς; Για τον Δέλλα μας έχει φάει η μαύρη περιέργεια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]