Κρουζ - Χολμς: σαμποτάρουν τον γάμο τα πεθερικά!

12.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά τη Νικόλ Κιντμαν έρχεται η σειρά και του Τομ Κρουζ να έλθει εις γάμου κοινωνία με την αγαπημένη του Κέιτι Χολμς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά τη Νικόλ Κιντμαν έρχεται η σειρά και του Τομ Κρουζ να έλθει εις γάμου κοινωνία με την αγαπημένη του και μητέρα της κόρης του, Κέιτι Χολμς. Το ζευγάρι έχει κανονίσει να παντρευτεί τέλη Ιουλίου, το πολύ αρχές Αυγούστου ενώπιον λίγων εκλεκτών φίλων και του Σαϊεντολόγου David Miscavige. Όπως καταλαβαίνεις, η τελετή θα γίνει σε εκκλησία της Σαϊεντολογίας κι αν αυτό είναι λογικό κι επόμενο για τον Τομ, οι γονείς της Κέιτι κοντεύουν να τρελαθούν.

Οι Χολμς είναι πιστοί Καθολικοί - πιο πιστοί δεν γίνεται - και η ιδέα η κόρη τους να παντρευτεί με αυτόν τον τρόπο τους θλίβει τα μάλα. Μάλιστα, έχουν δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να παραβρεθούν στην τελετή και γενικά δεν αναγνωρίζουν τον γάμο. Εκτός και αν η κόρη τους αλλάξει γνώμη και αποφασίσει να παντρευτεί με Καθολικό γάμο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Η Κέιτι, λένε δικοί της άνθρωποι, ούτε γι’ αστείο δεν τολμά να πει στον Κρουζ να παντρευτούν σε εκκλησία και πως δεν θέλει να ασπαστεί την Σαϊεντολογία. Ξέρει πως αν πει κάτι τέτοιο, η σχέση της αμέσως θα τελειώσει. Βλέπεις, άλλο Κέιτι Χολμς και άλλο Νικόλ Κίντμαν, η οποία στα δέκα χρόνια γάμου με τον Τομ, ουδέποτε αρνήθηκε την καθολική της πίστη για τα...ωραία μάτια του Τομ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]