Λεωνίδας - Βασιλική: έρωτας με ημερομηνία λήξης!

12.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αυτό που ζούμε είναι μία αυθόρμητη έκφραση συναισθημάτων» δήλωναν κατά τη διάρκεια του Fame Story ο Λεωνίδας και η Βασιλική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αυτό που ζούμε είναι μία αυθόρμητη έκφραση συναισθημάτων» δήλωναν κατά τη διάρκεια του Fame Story ο Λεωνίδας και η Βασιλική, σχετικά με τον έρωτα(;) που ζούσαν στο παιγνίδι. Κι όσο τα δύο παιδιά υπερασπίζονταν τα αισθήματά τους, φέρνοντας στη μνήμη μου αλησμόνητες στιγμές από τα περασμένα μεγαλεία του θυελλώδους έρωτα της Μάρως Λύτρα και του Κώστα Καραφώτη, δάκρυα πλημμύριζαν τα αμυγδαλωτά μου μάτια. Σνιφ, σνιφ. Τι ωραία που τα λένε και κυρίως τι ωραία που τα...κάνουν!

Βλέπεις, Λεωνίδας και Βασιλική είχαν αψηφήσει τις κάμερες κι επιδίδονταν σε περιπτύξεις...στενού κι ερωτικού τύπου! Κι εκεί που είχαμε απορία να δούμε πόσο θα κρατήσει η νέα αυτή reality σχέση, μαθαίνουμε πως ο Λεωνίδας άμα βγήκε από το παιγνίδι, επέστρεψε αμέσως στην αγαπημένη του. Ώρα δεν έμεινε με την Βασιλική. Πήρε το πρώτο πλοίο και πήγε να βρει την αγαπημένη του, στην Πάρο, η οποία άπαξ και είδε τα όσα γίνονταν εντός Fame δεν ήθελε να τον ξαναδεί.

Τελικά, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, όλα πήγαν καλά, η καλή του τον συγχώρησε και είναι πάλι μαζί. Όσο για την Βασιλική; Έμεινε μεν με την χαρά και την ανάμνηση του Λεωνίδα, είναι όμως πια ελεύθερη και ωραία, αφού ως γνωστών χώρισε με τον αρραβωνιάρη της, μόλις εξέφρασε αυθόρμητα τα συναισθήματα της για τον Λεωνίδα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]