Τουμασάτου - Σταύρου: Ζευγάρι και στη ζωή;

14.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τόσος έρωτας, τόσο πάθος, τέτοια ένταση και τόοοσο κλάμα που νιώθουν τηλεοπτικά τα δύο τελευταία χρόνια η Μαριάνα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τόσος έρωτας, τόσο πάθος, τέτοια ένταση και τόοοσο κλάμα που νιώθουν τηλεοπτικά τα δύο τελευταία χρόνια η Μαριάνα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου, φαίνεται πως τους επηρέασε που όπως όλα δείχνουν τα...βιώνουν και στην πραγματικότητα. Ελπίζω όχι με την ίδια ένταση, γιατί δεν θα βαστάξουν τα παιδιά. Θα κλατάρουν συναισθηματικά στο τέλος.

Οι φήμες, λοιπόν, που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό θέλουν την «Ρεγγίνα» και τον «Στράτο» να είναι ερωτευμένοι και στην πραγματική τους ζωή. Αν και οι ίδιοι το διαψεύδουν, οι «κακές γλώσσες» επιμένουν και λένε πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και για τον λόγο αυτό χώρισαν αμφότεροι από τα ταίρια τους. Η Τουμασάτου διατηρούσε δεσμό εδώ και δέκα χρόνια με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, όμως πριν ένα χρόνο η σχέση τους έλαβε τέλος.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου, πάλι, πριν λίγο καιρό χώρισε με την Άννα Στίλβη με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι δυο τους έμεναν μαζί, όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα κι έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα και με φιλικό τρόπο. Πάντως, διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις για το τι συμβαίνει πραγματικά, μην περιμένεις να ακούσεις από κανέναν. Πέσαμε σε περίπτωση εχέμυθων ατόμων, που δεν θέλουν να σχολιάζουν τα της προσωπικής τους ζωής.