Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ στην Σκιάθο!

13.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άμα βρεθείς κατά Σκιάθο μεριά και στη διπλανή ξαπλώστρα δεις να λιάζεται μία κυρία που είναι φτυστή η Γκόλντι Χόουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άμα βρεθείς κατά Σκιάθο μεριά και στη διπλανή ξαπλώστρα δεις να λιάζεται μία κυρία που είναι φτυστή η Γκόλντι Χόουν μη νομίσεις πως βρήκες την Ελληνίδα σωσία της. Η ίδια η Χόουν είναι πασαλειμμένη στο λάδι να κάνει ηλιοθεραπεία. Η διάσημη ηθοποιός μετά του επί χρόνια συντρόφου της, Κερτ Ράσελ βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην Σκιάθο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το χολιγουντιανό ζευγάρι επισκέπτεται την χώρα μας και το συγκεκριμένο νησί. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο τους προορισμό για διακοπές και αν δεν έχει γίνει «πανικός» με την έλευσή τους, όπως με άλλους λιγότερο ή περισσότερο διάσημους celebrities του Χόλιγουντ, είναι επειδή οι ίδιοι δεν το επιδιώκουν.

Για να καταλάβεις, η Χόουν και ο Ράσελ κάνουν τα μπάνια τους στην Σκιάθο όπως οι υπόλοιποι...κοινοί θνητοί, χωρίς να τους ακολουθεί κατά πόδας ένα κομβόι από σωματοφύλακες και λοιπούς συγγενείς! Κάθονται στις ξαπλώστρες τους, κάνουν την ηλιοθεραπεία τους και μετά πηγαίνουν στα διπλανά ταβερνάκια. Απλά καθημερινά πράγματα.