Αλιμπέρτη - Λιαδέλης: ερωτικές διακοπές στην Πάρο!

28.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Νύχτες στην Πάρο με το αγόρι της μαζί» φαίνεται ότι περνάει η Σοφία Αλιμπέρτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της στην Πάρο έχοντας παντού και πάντα το νέο αγαπημένο της, Παναγιώτη Λιαδέλη. Και δείχνει τόσο ευτυχισμένη μαζί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Νύχτες στην Πάρο με το αγόρι της μαζί» φαίνεται ότι περνάει η Σοφία Αλιμπέρτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της στην Πάρο έχοντας παντού και πάντα το νέο αγαπημένο της, Παναγιώτη Λιαδέλη. Και δείχνει τόσο ευτυχισμένη μαζί του, που οι τουρίστες και οι κάτοικοι του νησιού στο πέρασμα του ζεύγους αρχίζουν τα «φτου, φτου» για να την τους ματιάσουν.

Έρωτας, αγαπημένε μου, από τους λίγους κα το λένε ξεκάθαρα τα δημοσιεύματα. Αλιμπέρτη και Λιαδέλης δεν κρύβονται από κανένα, συχνάζουν στα πιο γνωστά στέκια της Πάρου, ενώ κόβουν βόλτες πιασμένοι από το χέρι, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών. Δίπλα στον μπασκετμπολίστα η Αλιμπέρτη δείχνει πολύ ευτυχισμένη απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του.

«Είναι σαν τα μικρά παιδιά» λένε οι αυτόπτες και (ναι) μπορώ να καταλάβω το λόγο. Τέτοιο μεγάλο παιδί που είναι ο Λιαδέλης (όπως έλεγε και η πρώην Χριστίνα Παππά) είναι να μην τα περνάει ξέγνοιαστα μία γυναίκα δίπλα του; Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, μία από αυτές τις μέρες το ζευγάρι εκεί που έκανε την απογευματινή του βόλτα, σταματάει έξω από τη βιτρίνα μαγαζιού με ανδρικά ρούχα. Ρίχνει μία ματιά και τσουπ η Σοφία τραβάει τον καλό της και τον πάει μέσα να του αγοράσει καινούργια ρούχα. Τι είπες; Έλεγε η Αλιμπέρτη πριν λίγους μήνες ότι δεν νταντεύει ξανά άνδρα; Έλα μωρέ... λεπτομέρειες!