Τα ερωτικά του Νίνο

07.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι άγχος ήταν και αυτό μέσα στο κατακαλόκαιρο; Τα έχουν για δεν τα έχουν Ελεονώρα Μελέτη και Νίνο; Όλος ο Ιούλιος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι άγχος ήταν και αυτό μέσα στο κατακαλόκαιρο; Τα έχουν για δεν τα έχουν Ελεονώρα Μελέτη και Νίνο; Όλος ο Ιούλιος έτσι μας πήγε, με το «ζευγάρι» μήτε να επιβεβαιώνει μήτε και να διαψεύδει τις φήμες. Και σαν μην έφθανε αυτό, παραβρέθηκαν σε όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού (από συναυλίες μέχρι σε opening μπουζουκιών), αλλά ποτέ δεν πήγαν μαζί, ενώ κρατούσαν μία απόσταση ασφαλείας.

Κι εκεί που πήγε να καεί...ο εγκέφαλος μου ντάλα καλόκαιρο για το είδος της σχέσης τους, τσουπ έρχεται η πληροφορία από Κύπρο μεριά, πως Μελέτη και Νίνο βρέθηκαν την ίδια περίοδο στο νησί. Αν κι εκεί κράτησαν τις ίδιες αποστάσεις ασφαλείας. Πήγαν δηλαδή με διαφορετικές πτήσεις κι έμειναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία. Ωστόσο, έκαναν κάποιες κοινές εξόδους και το μυστήριο αν είναι ή όχι μαζί, λύθηκε.

Φευ, φευ. Μηδένα προ του Νίνο μακάριζε. Που σημαίνει, πως ο νεαρός τραγουδιστής, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε στο παρελθόν, σήμερα είναι εδώ, αύριο είναι εκεί. Έτσι, πληροφορίες από ζευγάρια μάτια που τον είδαν, τον θέλουν να βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές ουχί με την Μελέτη, αλλά με την Σταρ Ελλάς, Ολυμπία Χοψονίδου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα βράδυ στα μπουζούκια (είχε τα γενέθλιά της τότε η Σταρ) και λέγεται πως ένιωσαν μια φούντωση μιαν έλξη, που ήρθε τώρα κι έκανε το...μπαμ! Αλλά και πάλι είπαμε... μηδένα προ του Νίνο μακάριζε!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]