Η Γερμανού ερωτευμένη με πρώην παίκτη reality;

07.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θανάση από την Ιταλία περιμέναμε να δούμε, Θάνο από το Αλιβέρι είδαμε τελικά, αλλά κανένα πρόβλημα. Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θανάση από την Ιταλία περιμέναμε να δούμε, Θάνο από το Αλιβέρι είδαμε τελικά, αλλά κανένα πρόβλημα. Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. Αν και στην προκειμένη περίπτωση, η «Παναγιώταινα» είναι ετών 25, δυο μέτρα παλικάρι που κολάζει ακόμη και...κριτές. Ο λόγος για τον Θάνο Τζάνη (πρώην παίκτης του Dream Show), που όπως όλα δείχνουν είναι ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού.

Αυτό μάλιστα. Είναι...κόλπο grosso δια χειρός Ναταλίας, από την οποία περιμέναμε αυτό το καλοκαίρι να μας εμφανίσει τον Έλληνα αρχιτέκτονα από την Ιταλία και τελικά μας εμφάνισε τον Θάνο. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον παίκτη του reality και το μέλος της επιτροπής, τελικά επιβεβαιώθηκαν, όταν οι δυο τους έκαναν δημόσια εμφάνιση πιασμένοι χέρι χέρι. Γερμανού και Τζάνης δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τους απαθανατίσει ο φακός, ενώ η σχέση τους έχει κι επαγγελματικό χαρακτήρα, αφού η Γερμανού υπογράφει το πρώτο δίσκο του νεαρού τραγουδιστή.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Κάποιοι λένε πως η Ναταλία εκτελεί και χρέη μάνατζερ στον αγαπημένο της. Είναι μετά το παιδί από το Αλιβέρι να μη δηλώνει σε συνεντεύξεις του, πως η Γερμανού είναι γι’ αυτόν το...τυχερό του αστέρι; Μωρέ το άστρο της Βηθλεέμ είναι. Όσον αφορά, δε, τον περιβόητο Θανάση από την Ιταλία, οι «κακές γλώσσες» λένε πως αυτός δεν υπήρξε ποτέ. Λες;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]