Βάνα Μπάρμπα: ο έρωτας ήρθε από την Αφρική!

10.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα σοκάκια της Μυκόνου και στις ξαπλώστρες της Ψαρούς η Βάνα Μπάρμπα γνώρισε τον έρωτα. Το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύεται γουρλίδικο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα σοκάκια της Μυκόνου και στις ξαπλώστρες της Ψαρούς η Βάνα Μπάρμπα γνώρισε τον έρωτα. Το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύεται γουρλίδικο για την ηθοποιό κι από εκεί που εν το περίμενε, ερωτεύτηκε. Η γυναίκα, δηλαδή, πήγε στο νησί για ξεκούραση και στιγμές χαλάρωσης, όμως ο νεαρός από την Β. Αφρική της άλλαξε τα πλάνα.

Πρόκειται για ένα νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος άπαξ και είδε την Βάνα ένιωσε τον έρωτα να τον χτυπάει κατακούτελα. Κι εκείνη, δε λέω. Δεν έμεινε ασυγκίνητη από το «στενό μαρκάρισμα» του νεαρού και για του λόγου το αληθές, του χάρισε ένα μπρασελέ που γράφει το όνομά της. Σαν φυλαχτό το φοράει στο χέρι του και δε λέει να το βγάλει.

Η σχέση τους βρίσκεται ακόμη στη φάση του φλερτ καθότι η Μπάρμπα, αν κι ενθουσιασμένη, δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και να συνάψει μαζί του σχέση. Ωστόσο, οι δυο τους μετά την Μύκονο ήρθαν στην Αθήνα, ενώ ο νεαρός επιχειρηματίας έχει κλείσει μία πολυτελή σουίτα στη Σαρδηνία για να περάσουν κάποιες μέρες μαζί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]