Με νέους έρωτες Θεοδωρίδου - Φουστάνος

10.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» το τραγούδησε ο Σπύρος Σπυράκος και το εφαρμόζει τώρα η συνάδελφός του, Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγος της, Ανδρέας Φουστάνος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» το τραγούδησε ο Σπύρος Σπυράκος και το εφαρμόζουν τώρα η συνάδελφός του, Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγος της, Ανδρέας Φουστάνος. Αμφότεροι έχουν βρει νέους και νεαρούς συντρόφους με τους οποίους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Θεοδωρίδου δεν έχει αφήσει κοσμική και μη παραλία της χώρας που να μην κάνει τις βουτιές της μετά του αγαπημένου της, Αλέξη. Μία στην Χαλκιδική, μία στη Μύκονο και μία στη Κρήτη η αοιδός και ο 28χρονος περνούν ώρες ξεγνοιασιάς, παίζουν ωσάν τα ερωτευμένα πιτσουνάκια στη θάλασσα, ενώ δεν φαίνεται να τους απασχολεί ιδιαίτερα ο φωτογραφικός φακός που τους ακολουθεί κατά πόδας.

Ο Φουστάνος, από την άλλη, επιστήμων άνθρωπος καθώς είναι, προτιμά να κάνει πιο...low profile εμφανίσεις με την 25χρονη αγαπημένη του, Ντόρα. Έτσι, το ζευγάρι έχει «συλληφθεί» σε σικ εστιατόρια της πόλης, στη συναυλία της Βανδή κι ενίοτε σε μπουζούκια, αλλά πάντα με διακριτικότητα. Μη νομίζεις, όμως. Και το ζευγάρι Νο.2 θα κάνει τις διακοπές του και δη στην Βραζιλία, όπου βρίσκονται από το προηγούμενο Σάββατο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]