Αρζόγλου: Είχε κοινή σύντροφο με τον πατέρα του!!!

05.08.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, όσοι λένε ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, έχουν μεγάλο δίκιο, αφού μία τηλεοπτική ιστορία παίρνει σάρκα και οστά στην πραγματική ζωή. Και δε σου λέω τώρα για σενάρια τύπου «Λάμψη» και Γιάγκους Δράκους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, όσοι λένε ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, έχουν μεγάλο δίκιο, αφού μία τηλεοπτική ιστορία παίρνει σάρκα και οστά στην πραγματική ζωή. Και δε σου λέω τώρα για σενάρια τύπου «Λάμψη» και Γιάγκους Δράκους, αν και η περίπτωση του Κώστα Αρζόγλου έχει λίγο από το... έπος του Νίκου Φώσκολου. Αν και με το που διάβασα στο περιοδικό «ΕΓΩ» την αποκάλυψη - σοκ του ηθοποιού ότι είχε κοινή σύντροφο με τον πατέρα του, μού ήρθε στο μυαλό η περίφημη «Αναστασία».

Η Μυρτώ Αλικάκη που τα είχε συγχρόνως με πατέρα και γιο και σαν τους έπιασε στα πράσα ο δεύτερος στο γκαράζ του σπιτιού, ανέβηκε στο πιο ψηλότερο βουνό με τη μηχανή του κι έβγαλε απίστευτη κραυγή. Μεγάλες στιγμές Άλκη Κούρκουλου. Αλλά στο θέμα μας τώρα που ομολογώ όταν ακούς έναν τόσο διάσημο και χαμηλών τόνων άντρα να κάνει τέτοια αποκάλυψη, ένα ταράκουλο, ένα κάτι το νιώθεις. Ο Αρζόγλου δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία, όμως, αποκάλυψε ότι επρόκειτο για την πρώτη του σύντροφο, όπου ξαφνικά ανακάλυψε ότι ήταν και σύντροφος του πατέρα του!!!

Η ιστορία αυτή του κόστισε τα μάλα και όπως λέει έκανε δεκαπέντε χρόνια να ξεπεράσει το σοκ και να μιλήσει ανοιχτά γ αυτό το θέμα. Ωστόσο, ο Αρζόγλου δεν έκανε μόνο αυτή την εξομολόγηση. Μίλησε και για το διαζύγιο του με την Έλενα Ακρίτα, όπου παραδέχτηκε ότι στον χωρισμό τους έπαιξε σημαντικό ρόλο ο εγωισμός του και πώς έχει μετανιώσει, αφού θα μπορούσε να είχε δώσει μία ευκαιρία. Εξάλλου, όπως λέει η Ακρίτα ήταν εκείνη που τον στήριξε στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ενώ όταν πια «παιζόταν η ζωή του» η πρώην σύζυγος του με την σωστή επιλογή των γιατρών τον βοήθησε και της οφείλει πολλά.