Σαμίου: Παραλίγο να παντρευτεί παντρεμένο!!!

05.08.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι ήταν αυτό πού βρήκε την Άντζυ Σαμίου; Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου τέτοιο πάθημα. Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι ήταν αυτό πού βρήκε την Άντζυ Σαμίου; Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου τέτοιο πάθημα. Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα και ήθελαν την Άντζυ Σαμίου, όχι μόνο να είναι ερωτευμένη αλλά και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό ενός γοητευτικού επιχειρηματία, ο οποίος μπήκε στη ζωή της σε μία δύσκολη εποχή και της έφερε την ευτυχία.

Κι εκεί που είχαμε αφήσει την αοιδό πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι να κάνει τις γαμήλιες ετοιμασίες, διαβάζουμε στο TLife ότι όχι μόνο δεν παντρεύεται, αλλά περνάει δύσκολες στιγμές, μετά την αποκάλυψη ότι ο παραλίγο γαμπρός είναι παντρεμένος!!! (Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά σήμερα νομίζω ότι σου γράφω όχι κουτσομπολιά, αλλά σενάριο ταινίας). Όπως αποκαλύπτει η Σαμίου, προτού σκάσει η είδηση ότι παντρεύεται, είχε βρεθεί μπροστά σε μία απίστευτη αποκάλυψη. Ο άντρας που ήταν ερωτευμένη, όχι μόνο ήταν παντρεμένος, αλλά δεν ήταν καν αυτός που της είχε συστηθεί.

Ο επιχειρηματίας, με τις μεγάλες γνωριμίες και τα λοιπά φρου φρου που της είχε παρουσιάσει, ανήκαν στη φαντασία του, ενώ όσο καιρό ήταν μαζί της έλεγε ότι ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα του και πώς θα έπαιρναν σύντομα διαζύγιο και ότι ήθελε πολύ να της γνωρίσει τον γιο του. Έλα, όμως, που αγαπά ο Θεός τον κλέφτη, αγαπά και το νοικοκύρη και όταν κάποια μέρα είπε στην Σαμίου ότι του έσπασαν το αυτοκίνητο και πήραν τα έγγραφα που υπήρχαν μέσα σε αυτό (μαζί και το διαζύγιο) εκείνη πια πονηρεύτηκε και το έψαξε. Και προς μεγάλη της έκπληξη και απογοήτευση βρέθηκε μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Η γνωστή αοιδός όταν διάβασε τα δημοσιεύματα περί γάμου, ένιωσε ντροπή, διότι έτσι θα μάθαινε ο κόσμος την αλήθεια. Αλλά μετά το σκέφτηκε καλύτερα και αποφάσισε να μιλήσει για την κοροϊδία που έζησε, μήπως και βοηθήσει (και πονηρέψει) άλλες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνη.