Βανδή: "Αν ήθελα, θα έκανα διεθνή καριέρα"

10.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω ποια είναι η δική σου γνώμη για τη διεθνή καριέρα της Δέσποινας Βανδή, η αοιδός πάντως πιστεύει τα καλύτερα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω ποια είναι η δική σου γνώμη για τη διεθνή καριέρα της Δέσποινας Βανδή, η αοιδός πάντως πιστεύει τα καλύτερα γι’ αυτήν. Θεωρεί, δηλαδή, η Δέσποινα πως άμα αυτή και ο Φοίβος έλεγαν πως θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με μία διεθνή καριέρα θα κατακτούσαν τον κόσμο. Δεν πιστεύω να γελάς. Η γυναίκα μιλάει πολύ σοβαρά και στη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, δήλωσε πως αν εκείνη και ο Φοίβος ασχολούνταν σοβαρά, δεν θα είχαν να φοβηθούν και ζηλέψουν τίποτε από τους λοιπούς ξένους καλλιτέχνες.

Ξέρεις, Μαντόνα, Λόπεζ, Μπιγιονσε κτλ. Θα αναρωτιέσαι τώρα, αφού είχαν τα προσόντα και όλες τις δυνατότητες γιατί δεν ασχολήθηκαν σοβαρά; Η Βανδή δεν ήθελε, επειδή έχει την κόρη της Μελίνα και μία διεθνή καριέρα θα την κρατούσε πολύ καιρό μακριά της. Άσε, που όπως λέει, όταν προσπαθείς στο εξωτερικό πρέπει να μένεις εκεί και όχι να ζεις στην Ελλάδα και να τραγουδάς στα μπουζούκια.

Πάντως, της Δέσποινας της αρκεί και που έχει φτάσει μέχρι εδώ (πάντα ως προς τη διεθνή καριέρα) λέγοντας πως νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση που το «Γεια» ακούγεται από την Βραζιλία μέχρι το Ντουμπάι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]