Τα βρόντηξε η Έλλη Κοκκίνου!

23.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η συνεργασία της Έλλης Κοκκίνου με τον Βασίλη Καρρά, από την αρχή φαινόταν ότι δεν θα είχε μέλλον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η συνεργασία της Έλλης Κοκκίνου με τον Βασίλη Καρρά, από την αρχή φαινόταν ότι δεν θα είχε μέλλον. Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονταν σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όμως με το που έδωσαν τα χέρια, τα προβλήματα και οι κόντρες έδιναν κι έπαιρναν.

Οπότε καταλαβαίνεις τι γινόταν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Της τρελής το πανηγύρι, με αποτέλεσμα η συνεργασία να τελειώσει πριν την ώρα της. Βέβαια, αυτή που την έκανε πρώτη ήταν η Έλλη, η οποία έκανε...ηρωική έξοδο με τις τουαλέτες της ανά χείρας και κουνώντας ρυθμικά το μαντηλάκι στον Καρρά. Αυτός, δε, είναι τόσο έξαλλος μαζί της, που μήτε θέλει να ακούσει ξανά το όνομα της. Σου λέει, ο αοιδός «ναι μεν έχουμε τα προβληματάκια μας, αλλά που πας κυρά μου και μας αφήνεις σύξυλους»;

Βλέπεις, όμως, η Κοκκίνου ήταν τόσο απηυδησμένη με τα όσα συνέβαιναν - προβλήματα με τον χρόνο που τραγουδούσαν, προβλήματα επικοινωνίας - που ο Θεός ο ίδιος να κατέβαινε και να της έλεγε «Μείνε τέκνο μου να τελειώσετε τις εμφανίσεις» αυτή δεν θα άλλαζε γνώμη. Εξάλλου, το ίδιο συνέβη και με όσους προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, μέχρι ο Φοίβος επιστρατεύτηκε, αλλά μάταια. Η Έλλη ήταν αποφασισμένη να φύγει. Έτσι, έμεινε πίσω ο Καρράς να κρατά το πρόγραμμα μόνος του. Μην το έκλειναν τελείως το μαγαζί.

 




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]