Τζάνης - Χρήστου "διεκδικούν" την Γερμανού

22.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην ποδιά της Ναταλίας Γερμανού σφάζονται δύο φερέλπιδες αοιδοί, οι οποίοι δεν διεκδικούν την καρδιά της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην ποδιά της Ναταλίας Γερμανού σφάζονται δύο φερέλπιδες αοιδοί, οι οποίοι δεν διεκδικούν την καρδιά της (εξάλλου ο ένας την έχει ήδη κατακτήσει), αλλά κάποια τραγούδια που έχει γράψει. Θάνος Τζάνης (ο εκλεκτός) και Γιώργος Χρήστου (ο παλιός) τυχαίνει να έχουν και οι δύο παραγωγό τη Ναταλία και σύμφωνα με τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν, θέλουν και οι δύο τα ίδια τραγούδια.

Όπως καταλαβαίνεις, η Γερμανού βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, διότι δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν από τους δύο. Και κυρίως δεν θέλει να μεροληπτήσει υπέρ του Τζάνη, διότι θα βγουν μετά και θα πουν πως «σπρώχνει» τον αγαπημένο της. Από την άλλη, όμως, να τον στεναχωρήσει κιόλας; Δεν της πάει η καρδιά. Και αυτοί, όμως, (οι φερέλπιδες αοιδοί) είναι ανένδοτοι. Ούτε ο ένας, μα ούτε ο άλλος κάνουν πίσω.

Θες να μυρίζονται την επιτυχία; Θες τα τραγούδια αυτά να είναι...ανώτατου επιπέδου; Πάντως, κανείς από τους δυο δεν κάνει πίσω και η Γερμανού προσπαθεί να βρει τη «χρυσή» λύση, προκειμένου να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.