Ο Νίνο στην πρεμιέρα της Μελέτη

08.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ολόκληρο το καλοκαίρι μας είχαν ζαλίσει με το ερώτημα αν «Νίνο και Ελεονώρα Μελέτη είναι ζευγάρι».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ολόκληρο το καλοκαίρι μας είχαν ζαλίσει με το ερώτημα αν «Νίνο και Ελεονώρα Μελέτη είναι ζευγάρι». Λίγο ακόμα και θα ξεπερνούσε σε δημοτικότητα το all time classic ερώτημα «Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα». Έτσι, η «μικρή πριγκίπισσα του ΑΝΤ1» Ελεονώρα είπε να εκμεταλλευτεί το καλοκαιρινό σούσουρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και τι καλύτερο και «πιασάρικο» από το να έχει στην πρώτη της εκπομπή το Νίνο.

Ο «Πρωινός Καφές» ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα μετά τον «Καφέ» της Ελένης και η Μελέτη θέλει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Εξάλλου, όλους τους ενδιαφέρει να γίνει ένας ντόρος στην πρεμιέρα. Τις επόμενες μέρες οι επαναλήψεις των καλεσμένων είναι μία απλή λεπτομέρεια. Υπό κανονικές συνθήκες, το γεγονός ότι ένα πρωινάδικο έχει πρώτο καλεσμένο τον πρώην φεϊμστορίτη Νίνο, θα περνούσε στα ψιλά.

Τώρα, όμως, που παίζει το ειδύλλιο, όλοι έχουν την περιέργεια να τους δουν από κοντά. Η Μελέτη για το γεγονός δήλωσε πως απλά κάλεσε έναν φίλο της στην εκπομπή, του οποίου τυγχάνει να είναι και φαν. Η «νινίτσα» Ελεονώρα απέφυγε να απαντήσει αν είναι ζευγάρι, υποστηρίζοντας πως είναι δύο αγαπημένα μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΝΤ1!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]