Στο νοσοκομείο ο Κώστας Καραφώτης

11.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολη η θητεία για τον Κώστα Καραφώτη και άκρως... επικίνδυνη για τη σωματική του ακεραιότητα. Ο φαντάρος Κώστας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολη η θητεία για τον Κώστα Καραφώτη και άκρως... επικίνδυνη για τη σωματική του ακεραιότητα. Ο φαντάρος Κώστας πήρε μέρος σε εκπαίδευση στο πεδίο βολών, αλλά από το πολύ το ντάμπα ντούμπα ήρθε το αυτί του κι έγινε... τούμπανο. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και δεν έλεγαν να τον αφήσουν. Αμέσως, μεταφέρθηκε από την Άρτα, όπου υπηρετεί τη θητεία του, στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας , όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει πάθει ωτίτιδα.

Στο νοσοκομείο ο Καραφώτης θα μείνει άλλες πέντε μέρες και παρόλο που είναι μία καλή ευκαιρία για λίγη λούφα, ο ίδιος είναι τα μάλα στεναχωρημένος. Ναι, δεν το συζητώ είναι στρατιώτης μάλαμα, όμως εκτός αυτού την προηγούμενη Παρασκευή είχε προγραμματίσει συναυλία. Γιατί ναι μεν υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, όμως έχει και μία καριέρα αφήσει πίσω, που πρέπει που και που να ασχολείται μαζί της.

Την Παρασκευή, λοιπόν, ο Καραφώτης ήταν να τραγουδήσει μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη, στην Μάνδρα Αττικής. Εξαιτίας, όμως, της ωτίτιδας αναγκάστηκε να ακυρώσει και στη θέση του εμφανίσθηκε ο Σαρμπέλ. Στο νοσοκομείο, ο Κώστας έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από φίλους, αλλά δυστυχώς (και πολύ στεναχωριέμαι γι’ αυτό. Σνιφ, σνιφ) δεν ξέρω αν ένα από αυτά ήταν και η Μάρω Λύτρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]