Υπερπαραγωγή βάπτιση για τον υιό Κουρκούλη

09.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Αν ο Σωτήρης ψάχνει να βρει ποιό ήταν το κορυφαίο μυστήριο του καλοκαιριού, η απάντηση είναι μία: μα φυσικά τα βαφτίσια του γιου του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Αν ο Σωτήρης ψάχνει να βρει ποιό ήταν το κορυφαίο μυστήριο του καλοκαιριού, η απάντηση είναι μία: μα φυσικά τα βαφτίσια του γιου του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να παντρεύτηκαν ουκ ολίγες παρουσιάστριες αλλά η βάπτιση του "Μικρού Πρίγκηπα" των δύο τραγουδιστών μόνο υπερπαραγωγή μπορεί να χαρακτηριστεί. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη στον Ιερό Ναό του Ιωάννη Χρυσοστόμου και ο Κουρκούλης junior από μπέμπης θα ακούει πια στο όνομα Αθανάσιος Ραφαήλ ή Θάνος -Ραφαήλ όπως προτιμά να τον αποκαλεί η διάσημη μαμά του!

Πάντως από πλευράς εντυπωσιασμού, τέτοια βαπτήσια δεν βλέπεις συχνά. Γαλανόλευκα μπαλόνια κοσμούσαν το δρομάκι που οδηγούσε στην εκκλησία, η κολυμπήθρα ήταν στολισμένη με άνθη και ο μικρός πρωταγωνιστής έφτασε στην εκκλησία με ολόκληρη παραμυθένια άμαξα και μια στρατιά ιππότες να του ανοίγουν το δρόμο. Κουρκούλης και Κελεκίδου ήταν ντυμένοι στα λευκά και δεν χόρταιναν να κοιτούν το γιόκα τους που ήταν ντυμένος κι αυτός στα λευκά με γαλάζια μπέρτα σαν πρίγκηπας σωστός.

Ακόμα και στην δεξίωση που ακολούθησε, η οικογένεια Κουρκούλη έφτασε στο χώρο από τη θάλασσα με φουσκωτό ενώ τον ουρανό φώτισαν δεκάδες πυροτεχνήματα προς τιμήν του Θάνου Ραφαήλ.

Πάντως, αντίθετα με την παράδοση, νονές του μπέμπη ήταν η Μαρία Κλαδά (φίλη του ζευγαριού) και η Μαρίνα Κελεκίδου (αδελφή της Κέλλυς) και όχι οι κουμπάροι που στεφάνωσαν το ζευγάρι, Μάκης Πουνέντης και Ελένη Μενεγάκη. Ειδικά από την Ωραία Ελένη, οι κουμπάροι Κουρκούλης ? Κελεκίδου φαίνεται πως έχουν παράπονα αφού δεν περίμεναν να μην δώσει καν το παρόν στα βαφτίσια του γιου τους.

Και μπορεί η Μενεγάκη να απουσίασε αλλά πολλοί άλλοι επώνυμοι τίμησαν το διάσημο ζευγάρι. Πρώτος κι καλύτερος ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, η φρεσκοπαντρεμένη Χρύσπα, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αλλά και η single πια βουλευτής Έλενα Ράπτη.

Η Αγαπημένη σου Κατίνα (Κ.Π)