Γνωστός παρουσιαστής καταδικάστηκε για παρενόχληση

09.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση της σύλληψης γνωστού παρουσιαστή μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση της σύλληψης γνωστού παρουσιαστή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με όσα κατείγγηλε ανήλικος 17χρονος, ο ίδιος μαζί με τον παρουσιαστή βρέθηκαν στο γήπεδο της Μαλακοπής στη Θεσσαλονίκη, για μια φωτογράφιση για τις ανάγκες ρεπορτάζ που θα φιλοξενούσε ο κατηγορούμενος σε εφημερίδα που εκδίδει.

Ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής από την Αρμενία, θέλησε να αλλάξει ρούχα για τη φωτογράφιση αλλά την ώρα που έβγαζε το παντελόνι του, ο παρουσιαστής άρχισε να τον αγγίζει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και στο λαιμό.

Αυτόπτης μάρτυρας που παρακολουθούσε το περιστατικό, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο παρουσιαστής συνελήφθη τελικά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Λίγο αργότερα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας και μεσήλικας παρουσιαστής που έβγαλε τη βραδιά στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο 49χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε τελικά σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, με τριετή αναστολή από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για σεξουαλική παρενόχληση του 17χρονου.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Στο δικαστήριο βρέθηκε και ο αυτόπτης μάρτυρας που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και συνέλαβαν το δράστη.

Ο κατηγορούμενος, που έγινε γνωστός για τα σπαρταριστά βίντεο του σε δημοφιλή χιουμοριστική εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά την απολογία του ενώ παραδέχτηκε πως επρόκειτο για λάθος της στιγμής και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο 49χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Η Κατίνα σου (Κ.Π)