"Η Δημητρίου έκλαιγε, ο Τρούπης γλένταγε"!

20.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα μιλήσω, όταν θέλω να μιλήσω» είναι η δημόσια τοποθέτηση της Άντζελας Δημητρίου σχετικά με τον χωρισμό της με τον Γιώργη Τρούπη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα μιλήσω, όταν θέλω να μιλήσω» είναι η δημόσια τοποθέτηση της Άντζελας Δημητρίου σχετικά με τον χωρισμό της με τον Γιώργη Τρούπη κι εμείς δεν έχουμε παρά να σεβαστούμε την επιθυμία της «Λαίδης». Αλλά φευ, φευ, η όλη ιστορία είναι πειρασμός που δύσκολα αντιστέκεσαι. Ας πούμε, βλέπεις την Άντζελα στον γάμο τους αδελφού της να ρίχνει το μαύρο δάκρυ και την ίδια μέρα, λίγες ώρες αργότερα, τον Τρούπη να γλεντοκοπάει σε νυχτερινό κέντρο.

Τι κάνεις; Απλά το προσπερνάς και περιμένεις πότε θα θελήσει η «Λαίδη» να μιλήσει; Όχι βέβαια. Κάθεσαι, το σχολιάζεις και αναρωτιέσαι. Ποια ήταν η νεαρή που συνόδευε τον Τρούπη στη νυχτερινή τσάρκα του και μάλιστα όλο το βράδυ τον είχε στο μπίρι μπίρι; Όσοι τους είδαν εκείνο το βράδυ, μίλησαν για? πονηρό σκηνικό, αν και στο τέλος ο καθένας έφυγε χωριστά.

Επίσης, αναρωτιέσαι, η Άντζελα γιατί έκλαιγε στον γάμο; Συγκινήθηκε που αποκατάστησε τον αδελφό της; Θυμήθηκε τα δικά της; Λίγο απ’ όλα; Όπως και να έχει, νύφη και γαμπρός είδαν κι έπαθαν μέχρι να τη συνεφέρουν. Βρε κορόμηλο έτρεχε το δάκρυ. Ευτυχώς, που είχε βάλει αδιάβροχη μάσκαρα και δεν πασαλείφτηκε. Πάντως, για να επανέλθω στα του χωρισμού, όλοι επιμένουν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, ενώ εδώ και αρκετές μέρες ζουν σε διαφορετικά σπίτια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]