Με ποιόν κάνει διακοπές η Μενεγάκη;

09.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Όπως είναι λογικό ο Σωτήρης, εσύ και όλος ο κόσμος απορεί που να βρίσκεται και να περνά τις ημέρες των διακοπών της η Ελένη Μενεγάκη. Βλέπεις πέρσυ τέτοια εποχή ξέραμε ακόμα και τη μάρκα αντιηλιακού γαλακτώματος που χρησιμοποιούσε η Ωραία Ελένη αλλά φέτος είμαστε στο σκοτάδι.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Όπως είναι λογικό ο Σωτήρης, εσύ και όλος ο κόσμος απορεί που να βρίσκεται και να περνά τις ημέρες των διακοπών της η Ελένη Μενεγάκη. Βλέπεις πέρσυ τέτοια εποχή ξέραμε ακόμα και τη μάρκα αντιηλιακού γαλακτώματος που χρησιμοποιούσε η Ωραία Ελένη αλλά φέτος είμαστε στο σκοτάδι.

Προ ημερών, δημοσιεύματα ήθελαν την ξανθιά παρουσιάστρια να βρίσκεται στην μακρινή Ινδονησία και συγκεκριμένα στο εξωτικό Μπαλί μαζί με τον Μάκη ή Μαθιό ή όπως τον γνωρίσαμε Ματέο Παντζόπουλο. Εκεί, η Ωραία Ελένη και ο επιχειρηματίας υποτίθεται πως περνούν στιγμές ξεγνιασιάς και χαλάρωσης ενώ χαίρονται τον έρωτά τους ανενόχλητοι από δημοσιογράφους και παπαράτσι. Θα πεις έχει μια βάση η υπόθεση αυτή, αφού που να πάει το ζευγάρι; Στην Άχλα της Άνδρου όπου και γνωρίστηκε, που περισσότεροι είναι οι παπαράτσι παρά οι τουρίστες;

Όπως και να έχει, η Espresso φέρνει στο φως με σημερινό της δημοσίευμα ένα άλλο σενάριο για τις διακοπές της Μενεγάκη. Που λες, η Ελένη δεν κάνει θαλάσσια μπάνια με τον νυν αλλά με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Το ζευγάρι με τα τρία του παιδιά φαίνεται πως απόλαυσαν μαζί στιγμές οικογενειακής γαλήνης αλά παλαιά στην Κυλλήνη. Η Ελένη μοιράστηκε διπλανές ξαπλώστες με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και οι δυο τους έβλεπαν ως χαρωποί γονείς τα παιδιά τους να πλατσουρίζουν στην ακροθαλασσιά.

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην Κυλλήνη, τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη θα συνεχίσουν τις διακοπές με τον μπαμπά τους σε φιλικό σπίτι στην Κέρκυρα, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα το πώς, το πού και με ποιόν θα περάσει η Ωραία Ελένη τις ημέρες που δεν θα έχει μαζί της τον Άγγελο - Ιωάννη, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Η Κατίνα σου (Κ.Π)