Θεριό ανήμερο η Ελεονώρα Μελέτη

10.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ξέρω ότι ένα από τα πρόσωπα που στοιχειώνει το μυαλό του Σωτήρη μέρα και νύχτα στις διακοπές του στην ακριτική Ανάφη είναι η Ελεονώρα Μελέτη... σπεύδω λοιπόν να μεταφέρω τις εξελίξεις στη μάχη στα μαρμαρένια αλώνια του STAR ανάμεσα στην αδιάφθορη «Τάτι», την "είμαι και λίγο τσαμπουκάς" Ελεονώρα Μελέτη και την απαστράπτουσα νιόπαντρη Χριστίνα Λαμπίρη.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ξέρω ότι ένα από τα πρόσωπα που στοιχειώνει το μυαλό του Σωτήρη μέρα και νύχτα στις διακοπές του στην ακριτική Ανάφη είναι η Ελεονώρα Μελέτη... σπεύδω λοιπόν να μεταφέρω τις εξελίξεις στη μάχη στα μαρμαρένια αλώνια του STAR ανάμεσα στην αδιάφθορη «Τάτι», την "είμαι και λίγο τσαμπουκάς" Ελεονώρα Μελέτη και την απαστράπτουσα νιόπαντρη Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Ελεονώρα, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» είναι μια βόμβα ναπάλμ έτοιμη να εκραγεί στο τρίτο κάτω υπόγειο του Star, αφήνοντας πίσω της συντρίμμια κομμάτια... και παρακαταθήκη κάτι πλάνα από τις φετινές διακοπές της στο Μπαλί για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Ο διευθυντής ενημέρωσης του καναλιού κ. Σταμάτης Μαλέλης γύρισε μαυρισμένος από τις διακοπές του στη Μύκονο και βρήκε τη Μελέτη μαύρη κι αυτή - από το κακό της- να τον περιμένει με ένα τρανταχτό «ΟΧΙ» στην επικείμενη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη.

Να σου θυμίσω αγαπημένη ότι ο Σταμάτης Μαλέλης μετά τον ερχομό της πολύτιμης «Τάτι» στο STAR είχε ζητήσει από την Ελεονώρα Μελέτη να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Star, ώστε η Χριστίνα Λαμπίρη να αναλάβει την πρωινή.

Η πρωινή Μελέτη όμως δεν φαίνεται να θέλει να μετατραπεί σε «Μεσημεριανή Μελέτη», και μάλιστα έχει δηλώσει πολλές φορές ικανοποιημένη από την πορεία της πρωινής εκπομπής της. «Αγαπώ και πονώ την πρωινή ζώνη» δήλωσε η παρουσιάστρια στο TLIFE. «Μου αρέσει πολύ και αν στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς ο κ. Μαλέλης με έπεισε να το δοκιμάσω. Η ανταπόκριση των τηλεθεατών με κάνει πολύ χαρούμενη».

Αν πάντως υποψιάζεσαι ότι η Μελέτη δεν "πάει" την Τατιάνα πλανάσαι πλάνην οικτρά... Αναφορικά με την έλευση της Στεφανίδου στο STAR, η Ελεονώρα δήλωσε στο TLIFE!: «Εγώ χρωστάω στην Τατιάνα που είμαι στην τηλεόραση και χαίρομαι που θα είμαστε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Έχουμε ξαναδουλέψει σε ίδιο κανάλι, όπως τότε στο ALTER και τον ANT1 και ο ερχομός της στο STAR θα βοηθήσει το σταθμό, ο οποίος αναβαθμίζεται συνεχώς».

Εκεί γύρω στον Δεκαπενταύγουστο θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι, αλλά μέχρι τότε ... φαντάσου βρε Δήμητρα να είσαι στα παπούτσια του Σταμάτη Μαλέλη και μετά τη ζεν μυκονιάτικη Ελιά να πρέπει να εξημερώσεις το τρίο «Τάτι»-Μελέτη-Λαμπίρη ... αστείο; Δε νομίζω!


Χ.Τ.