Μενεγάκη - Κορομηλά: διαψεύδουν τα περί κόντρας!

25.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια κόντρα Βίσση - Βανδή; Μία δε φτουράει μπροστά στην κόντρα Ρούλας Κορομηλά - Ελένης Μενεγάκη, που την τελευταία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια κόντρα Βίσση - Βανδή; Μία δε φτουράει μπροστά στην κόντρα Ρούλας Κορομηλά - Ελένης Μενεγάκη, που την τελευταία εβδομάδα μας απασχόλησε τα μάλα. Άμα πέρναγε μέρα και δεν είχαμε νέα από το μέτωπο, δεν μας πήγαινε καλά. Το Σάββατο, ας πούμε που υπήρχε μία ησυχία στο μέτωπο, έριξε καρεκλοπόδαρα. Ευτυχώς, που βγήκε την Κυριακή η Ρούλα να μιλήσει για το θέμα κι έφτιαξε ο καιρός.

Τι είπε η πάλαι ποτέ «εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια»; Πως οι σχέσεις της με την Ελένη είναι άριστες! Έβηξε κανείς; Δεν υφίσταται, λέει καμία κόντρα μεταξύ τους και για του λόγου το αληθές η μία έχει πάει σε εκπομπή της άλλης. Πότε συνέβη το κοσμοϊστορικό τούτο γεγονός; Όταν η Ελένη είχε μελί καρέ μαλλί, η Ρούλα παρουσίαζε το «Μπράβο» επί Στέφανο Σαρτίνι εποχή κι εγώ έδινα Πανελλήνιες! Έκτοτε, καμία άλλη επαφή.

Αν και όπως είπε η Κορομηλά πρόκειται να πάει στης Ελένης, κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο. Τώρα έχει την πρεμιέρα της εκπομπής της και που χρόνος για... καφέδες και ντιριντάχτα πρωινιάτικα. Ότι θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της η διευθύντριά της το επιβεβαίωσε και η Ελένη, η οποία με τον δικό της τρόπο τοποθετήθηκε επί του θέματος. «Από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία κόντρα». Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Πάντως, όχι ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες. Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τη Ρούλα να αρνήθηκε να βγει τηλεφωνικά στον «Καφέ» την προηγούμενη εβδομάδα και οι δύο πλευρές δεν σχολίασαν το παραμικρό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]