Η Ράνια Θρασκιά στον "Όμορφο κόσμο"!

29.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι περιμέναμε τόσο καιρό με μεγάλη αγωνία και δεν μας κατέβαινε το κρουασανάκι μαζί με τον καφέ; Μα και βέβαια τη μέρα που η Ράνια Θρασκιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι περιμέναμε τόσο καιρό με μεγάλη αγωνία και δεν μας κατέβαινε το κρουασανάκι μαζί με τον καφέ; Μα και βέβαια τη μέρα που η Ράνια Θρασκιά θα επισκεπτόταν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Εξάλλου, μας το είχαν υποσχεθεί πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Και να που Παρασκευιάτικα η Ράνια έβαλε τη μαύρη γόβα και πήγε στην εκπομπή με κάθε επισημότητα, αλλά και την απαραίτητη συγκίνηση.

Εκεί, την υποδέχτηκε με μάτια βουρκωμένα το «καλό παιδί της τηλεόρασης» αλλά και όλοι οι πρώην συνεργάτες της. Έχω δει και άλλα reunion, αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Από την πολλή συγκίνηση, μου κατσικώθηκε ένας κόμπος στο λαιμό και δεν έλεγε να φύγει. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, περίμενα μπας και ο Γρηγόρης κάνει την έκπληξη και βγάλει το μονόπετρο στην Ράνια, ζητώντας την σε γάμο. Δυστυχώς, όμως, τίποτε δεν έγινε.

Μίλησαν για τα επαγγελματικά της Θρασκιά και αναπόλησαν τα παλιά. Που μεταξύ μας, με άφησαν αδιάφορη. Η μοναδική, δε, πρόταση που έπεσε μεταξύ τους ήταν να παίξουν μπάσκετ και ο νικητής να πάρει το πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα δεν το είδα. Το άλλαξα στην Μελέτη, μπας και της ανεβάσω λίγο τα νούμερα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]