Παντρεύτηκε η "χαροκαμένη" μάνα, Αν Νικόλ Σμιθ!

29.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι τώρα ξέραμε για τη χήρα πως «στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι». Για την χαροκαμένη μάνα τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι τώρα ξέραμε για τη χήρα πως «στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι». Για την χαροκαμένη μάνα τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση; Αν πρόκειται για την Αν Νικόλ Σμιθ ισχύει το «στις εννιά του γιου, ντύνεται νύφη του χιονιού»! Η Σμιθ είκοσι μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του 20χρονου γιου της κι ενώ ακόμη δεν έχουν καταλήξει αν πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών, ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και πατέρα της νεογέννητης κόρης της, Χάουαρντ Στερν.

Τώρα το «ντύθηκε νύφη» είναι σχετικό. Η χαροκαμένη μάνα έβαλε ένα σέξι ροζ μπικίνι και αλά Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε πάνω σε γιοτ, στις Μπαχάμες. Κι αν δεν είχε το πένθος με τον γιο της, ίσα που θα έκανε κι άλλους δυο τρεις γάμους, για να το εμπεδώσει κι αυτή ότι παντρεύτηκε. Τα σχέδια του γάμου μάλλον είχαν γίνει πριν το θάνατο του νεαρού, όμως, θα περίμενε κανείς πως η Σμιθ θα τα ακύρωνε λόγω πένθους.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Στερν, δικηγόρος στο επάγγελμα, βγήκε στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ και δήλωσε δημοσίως πως αυτός είναι ο πατέρας της μικρής, συγκίνησε το πρώην «κουνελάκι» του Playboy, το οποίο αποφάσισε μετά δόξης και τιμής να παντρευτεί τον καλό της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]