«Άρνι», η Mega Επιστροφή!

10.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τρέμεεε, καταφθάνει ο Αρναούτογλου, επί δύο! Διπλή παρουσία στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του Mega θα έχει το «καλό παιδί» της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ύστερα από ένα διάστημα ανασυγκρότησης - και έναν χωρισμό με τη νυν τραγουδίστρια Νάντια Μπουλέ- ο «Άρνι» επιστρέφει στη μικρή οθόνη με mega σόου και ένα τηλεπαιχνίδι έκπληξη.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τρέμεεε, καταφθάνει ο Αρναούτογλου, επί δύο! Διπλή παρουσία στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του Mega θα έχει το «καλό παιδί» της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ύστερα από ένα διάστημα ανασυγκρότησης - και έναν χωρισμό με τη νυν τραγουδίστρια Νάντια Μπουλέ- ο «Άρνι» επιστρέφει στη μικρή οθόνη με mega σόου και ένα τηλεπαιχνίδι έκπληξη.

Το σόου του Μεγάλου Καναλιού με τις κοσμοπολίτικες συνεντεύξεις επωνύμων και διάφορων προσωπικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο, το οποίο ετοίμαζε όλη τη χρονιά ο γνωστός παρουσιαστής, αναμένεται να προβληθεί από Οκτώβρη και ακόμα δεν έχουμε μάθει τον τίτλο του!

Το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης θα λέγεται «The Million Pound Drop» και πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του Καναλιού 4 της βρετανικής τηλεόρασης. Η διάρκειά του -όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του TV ΕΘΝΟΥΣ- είναι 65 λεπτά και οι παίχτες του προέρχονται από τα δημοφιλή δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter.

Στη βρετανική εκδοχή, ένα εκατομμύριο στερλίνες δίνεται ευθύς εξαρχής στους παίχτες και αυτοί πρέπει να το διατηρήσουν, απαντώντας σε ερωτήσεις που είναι κυρίως επικαιρότητας. Αν απαντούν λάθος, χάνουν χρήματα και στο τέλος φεύγουν με όσα τους έχουν απομείνει. Τα χρήματα φιγουράρουν μπροστά στους παίχτες σε μετρητά και μάλιστα ο παίχτης στη τελευταία ερώτηση πρέπει να τα μετακινήσει σε μία από τις τρεις πόρτες που υπάρχουν και θεωρεί ότι βρίσκεται η σωστή απάντηση.

Στην ελληνική εκδοχή φημολογείται ότι το έπαθλο θα είναι 250.000 ευρώ, ενώ πιθανώς να μην προβάλλεται καθημερινά, αλλά εβδομαδιαία.

Εντωμεταξύ, ο Γρηγόρης εθεάθη στις διακοπές του στη Χαλκιδική φανερά αδυνατισμένος παρέα με τον κολλητό του Αντώνη Κανάκη και φωτογραφήθηκε με την τρελοκοτσιδού (δημοσίευμα περιοδικό Hello) Νατάσσα Θεοδωρίδου, λίγο πριν επιστρέψει σούμπιτος στο Mega για τις ετοιμασίες του τηλεπαιχνιδιού.

Χ.Τ.