Η Βανδή βλέπει μπικίνι και τρέμει!

10.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Έκπληξη θα προκαλέσουν ακόμα και στο Σωτήρη τα άγχη που περνά καλοκαιριάτικα η Δέσποινα Βανδή. Γιατί άλλο να έχουμε πρόβλημα με τα κιλάκια μας εμείς οι θνητές, άλλο να σου λέει κοτζάμ Βανδή πως δεν αισθάνεται άνετα να την φωτογραφίζουν με μαγιό.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Έκπληξη θα προκαλέσουν ακόμα και στο Σωτήρη τα άγχη που περνά καλοκαιριάτικα η Δέσποινα Βανδή. Γιατί άλλο να έχουμε πρόβλημα με τα κιλάκια μας εμείς οι θνητές, άλλο να σου λέει κοτζάμ Βανδή πως δεν αισθάνεται άνετα να την φωτογραφίζουν με μαγιό.

Σου λέει αγαπημένη μου, βλέπει μπικινάκι η Βανδή και σκέφτεται πως θα βγει στην πλαζ με το κορμί που διαθέτει! Κι απορώ, γιατί αν θυμάμαι καλά σε ολόκληρη γιγαντοαφίσα για το κέντρο που τραγουδούσε η Βανδή το καλοκαίρι, πιο λίγα και από τα απολύτως απαραίτητα έκρυβε!

Κι επιμένει η τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό "People". Από ανάγκη και μόνο το βάζει το μπικίνι η Δέσποινα με στόχο να μαυρίσει γιατί αν μπορούσε με ολόσωμο μαγιό θα έβγαζε το καλοκαίρι. Θέλει σου λέει η αοιδός να αισθάνεται άνετα όσο πλατσουρίζει με τα παιδιά της στην ακροθαλασσιά γιατί γίνονται και ατυχήματα και φαντάσου τι μπορεί ν' απαθανατίσει ο φακός του παπαράτσι.

Και δεν σταματά εκεί το άγχος της Δέσποινας. Όταν πρέπει να πρωτοβγεί στην πλαζ με το μπικίνι, λαμβάνει τα μέτρα της. Όπως εξομολογείται, όλο το χειμώνα προσέχει τη διατροφή της (με αγγουράκι και ντοματούλα την βγάζει) ενώ κάνει και αρκετή γυμναστική (λιώνει στο τρέξιμο)!

Πάντως μας προειδοποιεί πως άπαξ και βγει στην πλαζ, την παίρνει η κάτω βόλτα αφού σταματά τη δίαιτα και τρώει κανονικά. Τρία ολόκληρα κιλά σου λέει έχει πάρει η Βανδή ήδη και δεν της εφαρμόζει πλέον το μπικίνι όπως της εφάρμοζε στις αρχές καλοκαιριού. Κι απορώ πάλι, γιατί κοιτώ και ξανακοιτώ τις πρόσφατες φωτογραφίες της Δέσποινας από τις πλαζ και πιο αδύνατη μου φαίνεται εκεί που φτιάχνει πυργάκια στην άμμο με τα παιδάκια της.

Όσο για το ποιές θεωρεί η Βανδή ιδανικές για να βάζουν σούπερ το διάφανο και ροζ μπικίνι χωρίς πρόβλημα, η Δέσποινα ψηφίζει δαγκωτό Τατιάνα Στεφανίδου και Τζένη Μπαλατσινού! Βέβαια, εμείς στα εξώφυλλα την ίδια βλέπουμε, άντε και λίγο από την Τάτι!

Θα πεις, τι να κάνουν και οι εκδότες. Όποιο κορμί με μπικίνι πουλάει, τούτο και βάζουν, ελλείψει Μενεγάκη αυτό το καλοκαιράκι.

Η Κατίνα σου (Κ.Π)