Ο Ρέμος χέρι-χέρι με το νέο αίσθημα

11.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ενημέρωσε και το Σωτήρη και ανοίξτε τις σαμπάνιες: ναι ναι, είναι αλήθεια, ο Αντώνης Ρέμος βρήκε νέο ταίρι και δεν ντρέπεται να το δείξει.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ενημέρωσε και το Σωτήρη και ανοίξτε τις σαμπάνιες: ναι ναι, είναι αλήθεια, ο Αντώνης Ρέμος βρήκε νέο ταίρι και δεν ντρέπεται να το δείξει.

Μετά την σχέση - οδύσσεια με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αντώνης φαίνεται πως ερωτεύτηκε και πάλι και μάλιστα αυτή τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά αφού ο γνωστός τραγουδιστής πήγε με την καλή του στο πιο κοσμικό μέρος, τη Μύκονο και δεν δίστασε να κρατηθεί μαζί της χεράκι -χεράκι.

Θ' αναρωτηθείς δικαίως αγαπημένη μου, ποιό είναι αυτό το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Αντώνη και με το δίκιο σου. Σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ" πρόκειται για την Υβόννη Μπόσνιακ, ένα 25χρονο παρακαλώ μοντέλο από την Κροατία που διαθέτει αναλογίες που κόβουν την ανάσα.

Και είναι τόσο μεγάλος ο έρωτας του ζευγαριού, που ο Αντώνης και η καλή του παρέμειναν σε γνωστή παραλία της Μυκόνου μέχρι αργά και μόλις έφυγε ο πολύς ο κόσμος άρχισαν να επιδίδονται σε ζεστές αγκαλιές και φιλάκια μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Μετά το Μύκονο, το ευτυχισμένο ζευγαράκι σάλπαρε για Σκιάθο κι εκεί η Υβόννη γνώρισε τους κολλητούς του Αντώνη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Αντώνη Κανάκη! Με το καλό λοιπόν!


Η Κατίνα σου (Κ.Π)