"Θερμό" επεισόδιο "Τσε" Γκλέτσου - Βάσιας Τριφύλλη!

03.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άπαξ και ο Απόστολος Γκλέτσος ανακάλυψε την Αριστερά το πνεύμα των Μαρξ, Λένιν και Στάλιν μπορεί να... αναπαυθεί ήσυχα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άπαξ και ο Απόστολος Γκλέτσος ανακάλυψε την Αριστερά το πνεύμα των Μαρξ, Λένιν και Στάλιν μπορεί να... αναπαυθεί ήσυχα. Μόλις βρέθηκε ο συνεχιστής τους. Μπρρρ, ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα, αλλά όπως φαίνεται του Απόστολου του αρέσει, γι’ αυτό και σε κάθε δημόσια εμφάνισή του φροντίζει να μας δείχνει πόσο... αριστερός είναι! Το πρωί της Δευτέρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή των Οικονομέα - Καμπουράκη μαζί με την Βάσια Τριφύλλη, την Βάνα Μπάρμπα, τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Περικλή Λιανό (ο κλητήρας του δήμαρχου Πώποτα).

Όλοι τους είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πήγαν να μιλήσουν για τα... οράματά τους. Όλοι, πλην του αριστερού Απόστολου, ο οποίος ήταν εριστικός με τους συνάδελφούς του και κυρίως με τον Τζώρτζογλου και την Τριφύλλη. Έξω φρενών την έκανε όταν γύρισε κι εμμέσως πλην σαφώς την κατηγόρησε ότι πληρώνεται για να κατέβει με τον Νικήτα Κακλαμάνη και πως «πρόδωσε» τον αριστερό χώρο. Ε αυτό ήταν. Ποιος είδε την Βάσια και δεν ξεράθηκε στα γέλια με τα όσα ακολούθησαν.

Χτυπούσε τα χέρια στο τραπέζι, έλεγε «μ...κα» τον Γκλέτσο που δεν σέβεται φιλίες χρόνων, ενώ έκανε θεαματική έξοδο, στέλνοντας τον στον αγύριστο. Τι έκανε αυτός; Με ύφος ειρωνικό έλεγε: «έχει τύψεις. Ένοχη συνείδησή». Μέτωπο άνοιξε και με τον Τζώρτζογλου, ο οποίος επίσης έξω φρενών με το μπίρι μπίρι του Απόστολου στο αυτί του, γυρίζει και του λέει: «Ρε συ Απόστολε είσαι υποψήφιος στον Πειραιά και δεν ξέρεις που πέφτει». Δεν άκουσα, πως είπατε, συγνώμη κύριε ποιος είστε; «Πάμε έξω να σου δείξω που πέφτει ο Πειραιάς» του είπε με ύφος Γκλετσέικο, αλλά δυστυχώς προς τέρψη δική μας, το μάθημα... γεωγραφίας δεν ξεκίνησε καν. Απορία: ο Γκλέτσος είναι αλήθεια σύντροφος των Καζάκου, Κολοβού ή πρόκειται για εφιάλτη; Αν είναι να ξυπνήσω αμέσως.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]