Παντρεύτηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης!

03.10.2006
Αν είσαι διάσημος και θέλεις να παντρευτείς χωρίς να σε πάρει κανείς μυρωδιά, μπορείς να το κάνεις κι ας λένε πολλοί το αντίθετο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είσαι διάσημος και θέλεις να παντρευτείς χωρίς να σε πάρει κανείς μυρωδιά, μπορείς να το κάνεις κι ας λένε πολλοί το αντίθετο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο την αγαπημένη του κι επίσης ηθοποιό, Αθηνά Μαξίμου. Ο γάμος τους έγινε στην Βάρκιζα παρουσία αρκετών επωνύμων κι απουσία τηλεοπτικών καμερών. Η μόνη φωτογραφική μηχανή που έπαιζε, ήταν αυτή του φωτογράφου.

Στο μυστήριο παραβρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Βίκυ Βολιώτη και άλλοι. Χειλάκης και Μαξίμου είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια περίπου. Μάλιστα, πριν δύο χρόνια έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ωστόσο, απέφυγαν τα φλας ωσάν το διάολο το λιβάνι καθότι και οι δύο δεν είναι φαν του σπορ της δημοσιότητας. Άσε, που από τότε δεν τους είδαμε ξανά μαζί και πολλοί ξεχάσαμε πως υπήρχαν. Με την καλή έννοια. Μέχρι που μάθαμε για τον γάμο τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]