Ο κρυφός γάμος του Βαλάντη!

03.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλα τα περίμενα σε αυτή την ζωή, αλλά να παντρευτεί ο Βαλάντης και να μην το πάρει χαμπάρι κανείς, ούτε που το περίμενα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα περίμενα σε αυτή την ζωή, αλλά να παντρευτεί ο Βαλάντης και να μην το πάρει χαμπάρι κανείς, ούτε που το περίμενα. Ο αοιδός έκανε κρυφό γάμο στην Ρόδο, πριν λίγες μέρες και δεν το έμαθε ούτε η θεία του η Τσαμπίκα, που μπαινοβγαίνει στο σπιτικό των Αυγενικών (Αυγενικός, αν δεν το ξέρεις είναι το επίθετό του) μέρα νύχτα. Για τέτοια μυστικοπάθεια μιλάμε.

Και απορώ. Έπαθε τίποτε ο αοιδός; Μην είναι ματιασμένος; Μην είναι αρρωστούλης; Όχι ότι ο άνθρωπος «ψοφάει» για δημοσιότητα, αλλά στο παρελθόν μας είχε κακομάθει με τις κοινωνικές εκδηλώσεις της προσωπικής του ζωής. Αν θυμάσαι, είχε κάνει on air πρόταση γάμου σε μία τότε αγαπημένη του. Αργότερα, παντρεύτηκε μετά δόξης και τιμής την πρώην γυναίκα του, Έλενα Γκρέκου, βάφτισε παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων τον γιο του, ενώ όταν χώρισε φρόντισε πρώτα να ενημερώσει εμάς τον απλό κόσμο ( εξάλλου ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ να μαθαίνουμε γι’ αυτόν) και μετά να το πει στην σύζυγό του. Άντε για να μη γίνομαι κακιά, στην οικογένειά του.

Και τώρα τι; Μαθαίνουμε πως παντρεύτηκε. Και δεν ξέρουμε, ούτε με ποια, ούτε πως, ούτε πότε. Τίποτε. Μόνο ότι ο γάμος έγινε στη γενέτειρά του, τη Ρόδο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Επίσης, την αγαπημένη του τη λένε Κατερίνα και είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο. Και αν νομίζεις πως είναι νωρίς, σου λέω ότι ο Βαλάντης είναι σφόδρα ερωτευμένος και σίγουρος που έκανε το... δις εξαμαρτείν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]