Ο Καρβέλας επιστρέφει στο "Greek Idol";

11.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Πρέπει να πείσεις το Σωτήρη να δηλώσει από τώρα συμμετοχή στο "Greek Idol 2" γιατί απ' ότι φαίνεται επιστρέφει στο ρόλο του κριτή ο Νίκος Καρβέλας.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Πρέπει να πείσεις το Σωτήρη να δηλώσει από τώρα συμμετοχή στο "Greek Idol 2" γιατί απ' ότι φαίνεται επιστρέφει στο ρόλο του κριτή ο Νίκος Καρβέλας.

Ο Alpha φαίνεται πως έβαλε τα μεγάλα μέσα (βλέπε Ρούλα Κορομηλά) για να πείσει τον εκκεντρικό συνθέτη να επιστρέψει στο "Greek Idol". Το ψηστήρι της Ρούλας στο Νίκο γίνεται αυτή τη στιγμή που σου γράφω τις αράδες τούτες γιατί όπως αναφέρει η Espresso η Κορομηλά βρίσκεται στο σπίτι των κουμπάρων της (Καρβέλα - Πάνια) στην Καλαμάτα κι εκεί -ανάμεσα στη διασκέδαση και την ξεκούραση- ασκεί τις πιέσεις της στον Καρβέλα.

Μάλιστα, μετά το φευγιό του Δημήτρη Κοντόπουλου και την αποχώρηση της Μάρως Θεοδωράκη από την κριτική επιτροπή του talent show, κάποιες θεσούλες έμειναν κενές και θ' αποτελούσε πολύ ωραία ιδέα να τις γεμίσει δημιουργικά και από πλευράς τηλεθέασης ο Καρβέλας.

Έχοντας μάλιστα στο τιμόνι της παρουσίασης τη Ρούλα Κορομηλά και πάλι (η Άντα Λιβιτσάνου -παρουσιάστρια στα παρασκήνια- αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι) όλα είναι θετικά για τις διαπραγματεύσεις με τον Alpha και την επιστροφή του Καρβέλα στο "Idol".

Φυσικά, την τελευταία κουβέντα θα την πει ο συνθέτης και η αγαπημένη του Αννίτα που χωρίς τη συγκατάθεσή της δεν την βλέπω πιθανή την επιστροφή.

Φαντάζομαι πάντως εκεί στην Κάντζα, να μην ρίξουν στον αέρα κάποιο διαφημιστικό με τον Καρβέλα όπως πέρσι, που ο συνθέτης αποχώρισε την τελευταία στιγμή και εμείς μείναμε με τη χαρά!

Η Κατίνα σου (Κ.Π)