Η Πετρούλα (τα) πετάει με νέα εκπομπή!

11.08.2010
Αγαπημένη Δήμητρα,Καλά έχω θέμα που σαλεύει για την τσαχπίνα Πετρούλα, ό,τι πρέπει για τον Σωτήρη που προτιμά τις ξανθές! Με ή χωρίς φούξια νεγκλιζέ και προκλητικά φανελάκια, η Πετρούλα -το κορίτσι του καιρού στο Star- θα δοκιμάσει την τύχη της σε σοβαρή εκπομπή ως δημοσιογράφος παρακαλώ!

Αγαπημένη Δήμητρα,

Καλά έχω θέμα που σαλεύει για τον Σωτήρη που προτιμά τις ξανθές! «Πετρούλα ζούμε, με εκπομπή να σε δούμε!» φώναζαν οι θαυμαστές της Πετρούλας Κωστίδου και η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα... Το Κορίτσι του Καιρού, που έκανε πάταγο όταν πρωτοεμφανίστηκε στο δελτίο του Star, θα δοκιμάσει την τύχη της σε σοβαρή εκπομπή ως δημοσιογράφος παρακαλώ!

Ο Σταμάτης Μαλέλης έχει βαλθεί να φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του Star μετά την έλευση της «πριμαντόνας» Στεφανίδου στο κανάλι· έλευση που προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο ντόμινο εξελίξεων.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εspresso, στο νέο πρόγραμμα του σταθμού ο Μαλέλης βάζει την Πετρούλα Κωστίδου στην απογευματινή ζώνη με δική της εκπομπή. Η νέα εκπομπή της Πετρούλας θα είναι ένα αντιδελτίο, το οποίο θα σχολιάζει καυστικά τα τεκτενόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας μας, αλλά και στη showbiz. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 19.15 το απόγευμα και θα τελειώνει πριν αρχίσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο.


Αν βέβαια αυτό συμβεί τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου θα πρέπει αν περιορίσουν την εκπομπή τους κατά μια ώρα, οπότε φανταζόμαστε το τηλεοπτικό ζεύγος να σηκώνει μάλλον ενοχλημένα το φρύδι στις τηλεοπτικές βλέψεις της Πετρούλας.

Εμείς τι άλλο παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο πουλέν του Μαλέλη, που αναμένεται να γυρίσει από τις διακοπές στις 16 Αυγούστου για τα πρώτα δοκιμαστικά.

(Στο μεταξύ πάρε μάτι και τη φωτογράφηση της Πετρούλας στο MAX)

Χ.Τ.