Η Μπεζεντάκου ξαναχτυπά!

17.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παραδέξου το. Όλο αυτό τον καιρό σε είχε φάει η αγωνία να μάθεις αν η Στέλλα Μπεζεντάκου αντικατέστησε με ένα καινούργιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παραδέξου το. Όλο αυτό τον καιρό σε είχε φάει η αγωνία να μάθεις αν η Στέλλα Μπεζεντάκου αντικατέστησε με ένα καινούργιο το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της. Σβάρνα τις αντιπροσωπείες είχες πάρει, αλλά δυστυχώς άκρη δεν βρήκες. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει η Λαμπίρη και μας ενημέρωσε πως η Στέλλα αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά μεταχειρισμένο. Και μη φανταστείς κανα Yugo. Είπαμε, σκληρά εργαζόμενο κορίτσι είναι, του μεροκάματου, αλλά βγάζει τόσα όσα να πάρει ένα αυτοκίνητο τρία μέτρα!

Και βγήκε να μας το δείξει. Έτσι, λέει, θα αποφύγει το κακό μάτι και τη γλωσσοφαγιά του κόσμου, που είχαν ως αποτέλεσμα να τρακάρει το καλοκαίρι το ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητό της. Όταν, όμως, ο κόσμος είναι κακός βρίσκει να σε...γλωσσοφάει. Αυτή τη φορά «θύμα» έπεσαν οι μηροί της κι αν αυτοί έχουν δεχθεί... επίθεση από την κυτταρίτιδα! Του κάκου προσπαθούσε να εξηγήσει η Μπεζεντάκου πως δεν έχει κυτταρίτιδα και ότι είναι καθαρή σαν το... χαρτί.

Το πάνελ της Λαμπίρη δεν είχε την ίδια άποψη, ενώ πέρασαν και σε άλλα μέρη του σώματός της, όπως το στήθος. Εδώ η απορία ήταν: «έβαλε σιλικόνη ή όχι». Η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Το πλούσιο μπούστο της είναι original και πρόκειται για δώρο της μητέρας Φύσης, που στάθηκε τόσο γενναιόδωρη όταν φτιαχνόταν το καλούπι της Μπεζεντάκου. Κρίμα, που έσπασε μετά και δεν μπορούμε να φτιάξουμε μία κόπια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]